Inwijding Healer Rite

Farus, praktijk voor coaching en healing
20-06-2024
19:00
Farus, Zaltbommel
Gelderland
€ 40,-
ceremonie
healing


Ervaar de helende werking van een eeuwenoude sjamanistische inwijding, de Healer’s Rite. Door deze inwijding laat je ballast uit je verleden los. Ballast van jezelf en/of ballast uit je (voor)ouderlijke lijn. Daardoor ontstaat er ruimte om jouw toekomst vorm te geven vanuit wie je werkelijk bent, wat voor jou zinvol is en waar jij blij van wordt. De Healer’s Rite zet je ïn je kracht en óp je levenspad! Wil jij jezelf nog meer laten zien zoals je werkelijk bent en leven vanuit je hart en ziel?

De inwijding maakt deel uit van een negental inwijdingen, tezamen Munay-Ki geheten. Ze zijn afkomstig van de sjamanen, de Earthkeepers, uit de Andes en de Amazone. De inwijdingen worden al ruim 30.000 jaar binnen hun community doorgegeven en zijn sinds kort ook voor het westen beschikbaar gekomen. Dit omdat een tijd van grote transformatie werd voorspeld, waar de inwijdingen enorm bij kunnen helpen. Ben jij de Earthkeeper die uit het westen komt?

De inwijdingen van Munay-Ki waren voor mij een enorme krachtsimpuls om de stem van mijn innerlijk leider, mijn innerlijk weten, te volgen en meer vanuit mijn hart te leven. Ik geef de inwijding(en) dan ook graag door aan een ieder die zich hier naar toe getrokken voelt.

Evenement / Agenda delen: