Samen-Zijn voor Vrede

AsmaraKlank
13-10-2024
14:00
AsmaraKlank Zoetermeer
Zuid-Holland
€ 25 - € 45,-
healing
meditatie



• Wil jij meer verbinding krijgen met (de stilte in) jezelf en jouw hart?
• Heb jij interesse in persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei?
• Wil je bijdragen aan meer liefde, stilte, vrede in jezelf en in de wereld?

Vrede in de wereld begint bij vrede krijgen in jouw eigen hart. Op zondag 13 oktober van 14.00 tot 16.00/16.30 uur organiseert Brigitte van Bourgonje van AsmaraKlank, op de Dorpsstraat 200 in Zoetermeer, een Samen-Zijn voor Vrede. Vanuit stilte en aandacht verbinden deelnemers zich met hun hart. Wat leeft daar? Wat heeft ze nodig? Wat heeft ze te zeggen?

Na een innerlijke reis met hun hart is er, na een korte pauze, ruimte om samen te Zijn voor Vrede in de wereld. Een ieder die dat wil kan iets passends (tekst, gedicht, dans, lied, muziek) inbrengen. Het geheel wordt afgewisseld met momenten van verstilling en klanken van vrede.
Bijdrage naar keuze: € 25,- (kleine beurs) | € 35,- | € 45,-.

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk 10 dagen van tevoren aan via www.asmaraklank.nl of bel Brigitte van Bourgonje op 010-4209371.

Brigitte van Bourgonje is gespecialiseerd in StemWerk en NamenWerk. Ze geeft workshops, consulten en begeleiding aan voornamelijk 40 – 60 plussers om meer rust, stilte en ontspanning in zichzelf te vinden en te leven vanuit wie ze in essentie zijn. Haar wens is om op de mooie stilteplek aan de Dorpsstraat 200 in Zoetermeer, een ontmoetingsplaats te creëren van mensen, voor mensen en door mensen, waarbij recht wordt gedaan aan ieders unieke kwaliteiten en talent. www.asmaraklank.nl


Evenement / Agenda delen: