Gratis 4Daagse HSP Challenge: Verbind je met de Natuur in Jou

Marieke op het Strand
13-05-2024
19:30
online
Online
€0
gratis
healing
nieuwe-aarde


Wat gaan we doen?
In de challenge gaan we onderzoeken hoe de natuur ons kan helpen om rust te vinden en meer momenten van opladen en inspiratie. Je gaat ervaren hoe jij meer helende en helpende natuur in je leven kunt inbouwen. Dan wordt jouw hooggevoelig leven er een van kracht in plaats van last.

We gaan in 4 dagen kijken waar we nu zijn. We kiezen iets wat we lastig vinden. Iets dat klein en behapbaar is voor in 4 dagen. Denk bijvoorbeeld aan: waar kan ik meer in de natuur zijn, hoe kan ik meer tijd vinden voor natuur, hoe kan ik makkelijker stress loslaten, hoe kan ik me weer opladen, hoe maak ik makkelijker keuzes die bij mij passen, etc. We gaan ervaren wat we kunnen doen en dit ook uitproberen. We gaan 4x ons verbinden met de natuur. De natuur vlakbij en dat kan zelfs heel makkelijk de natuur in je tuin zijn. Helpende natuur hoeft niet ver weg en ingewikkeld te zijn. Juist niet.

Elke avond is er van 19.30 tot 20.00 uur een live-sessie (via zoom). Ik geef informatie, we gaan ons 4x verbinden met de natuur en er is tijd voor je vragen. Vooral zelf ervaren en ontdekken is belangrijk. En mocht je 's avonds een keer niet kunnen, dan is de replay terug te kijken.

De gratis challenge is van maandag 13 mei tot en met donderdag 16 mei!

Aanmelden voor de challenge 'Verbind je met de Natuur in Jou'?
-> Laat je naam en emailadres achter op https://mariekeophetstrand.activehosted.com/f/23. Zie ook de link. En jij bent erbij!

Super leuk als je meedoet. Je bent van harte welkom.


Gun jezelf deze 4 dagen, de 4 lives en 4x verbinden met de natuur in jou. Je bent het waard!
Evenement / Agenda delen: