De kunst van hoopvol leven – workshop

Ontmoet! vrijwilligers apgen.nl
15-06-2024
11:00
Space for Change, Amsterdam West
Noord-Holland
vrijwilllig
vrijwillige bijdrage
workshop


Het zijn onzekere tijden. Soms zakt de moed je in de schoenen. Terwijl hoop houden juist nu zo belangrijk is. Hoop is geen passief optimisme, het is een actieve houding van verwachting, van iets dat schijnbaar zinloos is toch doen omdat het echt belangrijk voor je is.

Dit is meer dan een workshop. Het is een kans om anderen te ontmoeten, geïnspireerd te raken en lichtpuntjes te vinden in het dagelijks leven. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar hoe we optimisme en veerkracht kunnen ontwikkelen, zelfs in uitdagende tijden. We proberen onze eigen antwoorden te vinden op vragen als: Waarop hoop ik? Hoe kan ik een verschil maken?

Meld je aan en doe mee!

Ga naar de website voor meer informatie en mail met hoeveel personen je komt en je 06-nummer. Wij zorgen voor de lunch, koffie en thee. Na afloop kun je een vrijwillige bijdrage doen voor de lunch en de workshop (via Tikkie of QR-code)

Deze activiteit is een initiatief van vrijwilligers van het Apostolisch Genootschap Slotervaart om elkaar te ontmoeten en te inspireren tot het vinden van eigen antwoorden op levensvragen. Ronald de Waal is bewustzijnscoach en begeleidt de activiteit.
Evenement / Agenda delen: