Human Design & Opstellingen (met Cacao)

Willanda & Vera
09-06-2024
10:00
Veenendaal
Gelderland
€159
healing
workshop


Ben je klaar voor een nieuw level? Een level waarin jouw unieke chart meer gaat leven, waarin jouw hart zich opent door de warme cacao en je levensenergie gaat stromen door de opstelling van jouw chart; kom dan naar de Human Design en Opstellingen-dag.

Een dag in het teken van jouw liefdevolle transformatie, van overleven naar leven en unieke keuzes durft te maken passend bij JOU.

Door op jouw eigen plek te gaan staan in jouw chart voel je waar het stroomt. Je ervaart de stroming èn de blokkades, daar waar het stroperig gaat.
Jouw lichaam weet de weg naar jouw ware verhaal.

Door het drinken van cacao, de bittere drank die al van oudsher wordt gebruikt om contact met jezelf te vergroten, zak je meer in je lijf.

Human Design en Opstellingen gaat over het lijflijk ervaren van je authentieke zelf. Het gaat over voelen en ervaren, cacao helpt om met verzachting naar de patronen en overtuigingen te kijken.

—————-

Wat gaan we doen?

Deze dag staat in het teken van jou, van jouw transformatie. Zodat jij je werkelijke verhaal herinnert en kunt gaan leven.
We gaan cacao delen, schrijven, mediteren en visualiseren en jouw eigen chart-opstelling ervaren.

Human Design & Opstellingen start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) en duurt tot 16.00 uur. De dag is inclusief cacao, een lichte vegetarische lunch, een snackje en thee.
Evenement / Agenda delen: