Hartstof – werken met hartkwaliteiten

Goedstof Nicole Smolenaers en Anne de Bruijn
04-06-2024
19:00
Weert - in de entresol van de SooS (aparte ruimte)
Limburg
€ 45
healing
meditatie


Wat zou liefde doen?
Ondertussen heeft ook de wetenschap bewezen dat het beter is voor ons welzijn om vanuit het hart te leven, te voelen en te denken. Ja, het hart denkt en is enorm intelligent. Onbewust zet jij je hart continu in en het leven reageert op dat wat jij op (subtiel) gevoelsniveau uitzendt. De fluisteringen van je hart zijn de moeite waard om naar te luisteren, zeker wanneer je hoofd schreeuwt. 

‘when you live with an open heart, unexpected, joyful things happen’ ― Oprah Winfrey

Op deze avond gaan we hiermee aan de slag met behulp van o.a. meditaties, soundjourneys, affirmaties, (cacao)ceremonies en andere oefeningen. De intentie van de hartstof productie is iedere keer hetzelfde, de invulling verschilt per datum, omdat ook wij ons hart volgen. Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers begeleiden jou– soms met ondersteuning van andere professionals – om de moed te vinden om te voelen wie je bent en wat jij wil zijn.

Meer info vind je op goedstof.nl
Goedstof is een onafhankelijke organisatie om jou te ondersteunen op de weg naar meer bewustwording. De gemene deler van alle 'producties' op onze agenda is het stimuleren van de ontwikkeling van bewust ZIJN. Al proevend onderzoeken wat bij jou past.

Evenement / Agenda delen: