Germaanse Geneeskunde – Arjen Lievers

Op Hodenpijl
22-05-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 21,50
healing
networking


Hoe ontstaan ziektes? Waarom krijgt de één bronchitis, de ander eczeem en nog weer iemand anders aambeien, leukemie, reuma of prikkelbare darmsyndroom?

Op 22 mei verzorgt Arjen Lievers, bekend van de podcasts met Jorn Luka en Tim Douwsma, een lezing over German New Medicine® (GNM) bij Op Hodenpijl in Schipluiden. GNM is een revolutionair nieuwe kijk op ziekte en gezondheid, die in 1981 werd ontdekt door de Duitse arts Dr. Ryke Geerd Hamer en die bezig is met een enorme doorbraak. De GNM baseert zich op Vijf Biologische Wetten. Het gaat ervan uit dat ons lichaam is uitgerust met allerlei overlevingsprogramma’s, die worden aangestuurd vanuit onze hersenen en die worden opgestart na specifieke vormen van stress, waarbij het aanpassingen doet in de stressfase en deze weer herstelt in de helingsfase. Het laat ons zien dat ziekte, anders dan ons wordt geleerd, geen willekeur is en ook geen “pech van de Natuur”, maar een duidelijk aanwijsbare reden heeft (de diagnose) en een voorspelbaar verloop (de prognose). Eindelijk begrijpen we wat ziekte is! Dr. Hamer: “Laat me u de weg wijzen naar een begrip van ziekte, vrij van angst en paniek”.

Arjen ontdekte de GNM in 2011, drie jaar na het overlijden van zijn broer Wessel. Hij schreef een boek over zijn zoektocht en maakt sinds 2017 onderdeel uit van een internationaal Learning GNM Teacher team onder leiding van Caroline Markolin PhD., die zelf jarenlang bij Dr. Hamer studeerde. Tevens vertaalde Arjen de website learninggnm.com naar germaansegeneeskunde.nl.

GNM® stelt niet alleen een paradigmaverschuiving voor als het gaat over wat ziekte is en hoe ze ontstaan, maar ook over wie wij zijn als mens. Aan de hand van allerlei anekdotes en praktische voorbeelden legt Arjen uit hoe onze psyche, hersenen en organen drie uitingen zijn van één biologische unit, welke oorzakelijke therapie daaruit voortvloeit, wat echte preventie is en hoe wij op basis van deze kennis een nieuwe samenleving kunnen opbouwen. Een samenleving die is gebaseerd op de biologische code van onze hersenen en onze ware Natuur. Het zal onze kwaliteit van leven én onze levensverwachting een enorme boost geven.

Ook te reserveren, ons eet en weet arrangement (lezing inclusief maaltijd)
Tussen 17.30 tot 18.00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijke biologische maaltijd. Deze bestaat uit een kop soep vooraf & een vegetarische verrassingsmaaltijd van de chef. Daarna volgt in de kerk de lezing. De prijs voor het eet en weet arrangement is inclusief toegang tot de lezing. Meld aan onze collega’s dat je gebruikt maakt van het arrangement en reserveer vooraf. Dieetwensen? Laat het ons weten.

Prijs lezing: € 21,50
Prijs lezing inclusief maaltijd: €49,00
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: