Soundhealing (lig)concert – Irene Sportel

Op Hodenpijl
06-04-2024
20:00
Op Hodenpijl, Schipluiden
Zuid-Holland
€ 35,-
healing
muziek, zang en dans


Op zaterdag 6 april geeft Irene Sportel een Sound Healing concert. Tijdens dit concert zijn er alleen ligplekken beschikbaar.

Vanuit haar hart creëert Irene Sportel klanken en muziek voor jou, om je te helpen helen en ontspannen. Én om van te genieten. Met Tibetaanse en kristallen klankschalen, gitaar, handpan, andere wereldinstrumenten en Irene haar stem word je uitgenodigd om op een innerlijke reis te gaan. Laat de helende klanken door je heen stromen. Liggend, met je ogen gesloten en een deken over je heen. Laat alles even zijn zoals het is – gevoelens, sensaties, gedachten – en voel hoe het geluid je draagt en je terugbrengt naar de stilte.

Al duizenden jaren, over de gehele wereld, gebruikt men Sound Healing om mensen (en dieren) te helpen terugkeren naar onze natuurlijk staat van zijn: innerlijke vrede & harmonie. Een Sound Healing kan je helpen om een fysieke, emotionele en mentale disbalans te helen. De klanken van de instrumenten hebben een revitaliserend effect of lichaam & geest.

Een concert als dit kan vele voordelen hebben, zoals:

– stimulatie van het immuunsysteem
– verlaging van stress levels
– diepe ontspanning
– verbetering van concentratie
– verhoging van creativiteit
– verhelpen van slapeloosheid
– balans brengen tussen beide hersenhelften

Zelf meenemen
We willen je vragen om een eigen matje mee te nemen om op te liggen. Er is een (zeer) beperkt aantal matjes aanwezig. Verder is het wellicht lekker om een dekentje en/of een kussentje mee te nemen. Trek makkelijke kleding aan zodat je zo comfortabel mogelijk kunt liggen.
Evenement / Agenda delen: