Spiritual Experience 4de Editie

Spiritual Experience
26-05-2024
11:00
Sportcentrum Ookmeer Amsterdam
Noord-Holland
โ‚ฌ7,99 dag kaartje
beurzen
ceremonie


๐ŸŒŸ Welkom bij de Spirituele Beurs "Spiritual Experience" 4e Editie! ๐ŸŒŸ

๐ŸŒŸ Stap binnen in een wereld van spirituele ontdekking en verrijking op 25 en 26 mei in de Ookmeer Sporthal in Amsterdam. Bereid je voor op een betoverende ervaring die je ziel zal voeden en je geest zal inspireren.

๐ŸŒŸ Openingsceremonie van 11:00 tot 11:30 met een Speciale Gast: Verlies jezelf in de magie van onze openingsceremonie, waarbij we samen met een speciale gast een liefdesveld zullen uitstralen voor zowel standhouders als bezoekers. Een moment van eenheid en verbondenheid om de beurs op een prachtige manier te beginnen. De beurs start om 11:45 tot 17:00

๐ŸŒŸ Ontdek een Wereld van Spirituele Schatten: Dwaal door onze spirituele markt vol mysterieuze schatten, waar je een scala aan spirituele spulletjes, mineralen en kruiden kunt vinden. Laat je betoveren door de energie van deze bijzondere items.

๐ŸŒŸ Laat je Behandelen: Gun jezelf het geschenk van heling en rust. Ervaar verschillende therapieรซn die worden aangeboden door ervaren beoefenaars. Van Reiki, massage tot aromatherapie, er is voor elk wat wils.

๐ŸŒŸ Reading of healing: Sta open voor de boodschappen die het universum voor je heeft. Ontvang spirituele inzichten en advies via readings en healings van getalenteerde en intuรฏtieve lezers.

๐ŸŒŸ Ceremonies, Workshops en Gratis Lezingen: Leer, groei en deel in onze ceremonies, workshops en gratis lezingen. Ontdek nieuwe wegen van zelfontdekking en spirituele groei, onder begeleiding van deskundige facilitators.

๐ŸŒŸOf je nu op zoek bent naar heling, inspiratie of gewoon een moment van bezinning, de Spiritual Experience Beurs heeft voor elk wat wils. Kom en dompel jezelf onder in een weekend vol spirituele magie en verrassingen! Wij hanteren Let Love Rule principe die door elke standhouder en vrijwilligers wordt uitgedragen.

๐ŸŒŸ Laat je gratis smudgen ( aura reiniging op de shaman Mother Mother manier) door het vrijwilligers team.

๐ŸŒŸ Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets buitengewoons. Reserveer nu je tickets voor de Spiritual Experience Beurs en bereid je voor op een reis naar de diepten van je ziel.

๐ŸŒŸ Ontwaak je spirituele zelf op de Spiritual Experience Beurs! ๐ŸŒŸ

๐ŸŒŸ www.spiritualexperience.nl/pages/evenementen.๐ŸŒŸ

Zaterdag 25 mei 2024 om 11:00 tot zondag 26 mei 2024 om 17:00
Vragen neem contact met ons op 06-42313447

Sportcentrum Ookmeer, Dokter Meurerlaan 7, 1067 SM Amsterdam, Nederland
Evenement / Agenda delen: