Ode aan de laatste van de vrouwenlijn coaching via zoom

Anneke Wittermans
02-04-2024
20:00
zoom
Online
€220 voor 10 avonden
muziek, zang en dans
Uncategorized


Ode a/d laatste v/d Vrouwenlijn – zoomtraining
Wil je zelf en toch gezamenlijk aan de slag met je eigen vrouwenlijn, dan biedt deze zoomtraining een uitkomst. In 3 x10 bijeenkomsten coach ik je door alle aspecten heen. Deze cyclus vormt een spiraal, om ons te verwonderen en trapsgewijs laag voor laag de verscheidenheid van beelden te weven. Ook de ervaringen en vragen van de andere vrouwen zullen je weer anders laten kijken naar jezelf. Niet alleen lezen over, maar echt verdiepen.

“De reis met Anneke en Suzan door het Laatste Lijnersland heeft mij inzicht,
moed, vertrouwen en waardering gegeven voor deze positie.”

Start: introductie 2 april 2024
9 april 2024 – 9 toonbeelden
Wanneer: Dinsdag avonden 20.00-21.30 (max 10 plaatsen)
Waar: bij jouw thuis per zoom
Voor wie: De training is interessant voor dochters, moeders en zonen
Door wie: Anneke Wittermans en Suzan van der Voort

INHOUD
De laatsten van de vrouwenlijn en specifiek ook mannen en vrouwen zonder kinderen, wachten een speciale invulling van het leven. Zij hebben een andere levensopdracht, een buitengewone taak. Zij worden geroepen om datgene, wat zich eeuwenlang in de vrouwenlijn heeft kunnen opbouwen, te filteren, verfijnen en te belichamen. Hierin zijn zij voor ons toonbeelden hoe je in het leven kunt excelleren.

Negen Toonbeelden: Erkennen van latente talenten.
Hier komen de 9 toonbeelden in beeld en het erkennen van latente talenten aan de orde.
Wie ben ik en waarin kan ik zien dat ik uniek ben. Wat is mijn signaal, waarmee kan ik mijn omgeving voeden, wanneer weet ik hier hoor ik? Wat doet mijn hart zingen en mijn cellen jubelen?

De Grootmoeders spreken
We schenken aandacht aan de vrouwenlijn nog nimmer onderbroken en de voorvaders die nodig zijn voor de conceptie, invloed via de genen, verborgen drijfveren in het water en het mtDNA, de laatste in de lijn bevrijdt de vrouwenlijn.

Voorrecht om laatste lijner te zijn
Erkennen en herkennen van processen gaat over het mysterie van de vrouwenlijn en erkennen en herkennen van de processen: Hoe me staande te houden, autonoom en verbonden in de samenleving. Aandacht voor de drijfveren, beweegredenen, motivaties, voor het verduren en verzoenen, hercoderen, eigenwaarde kapitaal bouwen, mooie beelden en taal vinden, schoon af hechten.
Heb je het boek nog niet? Kijk hier
DATA

2 april 2024 introductie Ode aan de laatste van de vrouwenlijn
9 april 2024 – Negen Toonbeelden Erkennen van latente talenten.
8 oktober 2024 – Grootmoeders spreken start opnieuw
7 januari 2025 – Voorrecht om laatste lijner te zijn- Processen om mijn souvereiniteit te ontdekken

Aanmelden: Stuur me een mail, diadans@planet.nl voor een intake gesprek
Kosten € 220 – 10 avonden (als je alle 3 blokken = 30 x meedoet is het € 540.-)
IBAN NL84INGB0003768025 tnv A.S. Wittermans

Hoe zien de avonden eruit

De processen zijn in dialoog: ik vertel over een aspect, we schrijven allen iets op naar aanleiding van een vraag of oefening. Dit delen we met elkaar. Suzan zingt liederen behorende bij het onderwerp. Stap voor stap daagt het belang hoe je eigen latente talenten een plaats kan geven en kun je bouwen aan je waardenkapitaal, of met schone taal jezelf toespreken.
Door vragen te stellen en zelf na te denken, op te schrijven en uit te spreken ontstaan nieuwe inzichten om onze eigen specifieke talenten te erkennen en waarderen. Deze lezingcyclus vormt een spiraal, om ons te verwonderen en trapsgewijs laag voor laag de verscheidenheid van beelden te weven. Daar waar telkens combinatie van verschillende beweegimpulsen en toonbeelden samenkomen kan elke herhaling een verdieping aanbieden.
Er is tijd om elk proces te doorlopen en te proeven hoe dit leeft in ieder van ons of we nu dochter, moeder, grootmoeder of zoon zijn. Moge de vragen een katalysator worden om in gesprek de specifieke eigen leef-motieven te ontdekken. Bijvoorbeeld de vraag: hoe is dit bij mij? Zo ontstaan bijzondere ontmoetingen en hartverwarmende gesprekken. Het leren erkennen van de unieke leeftrajecten van laatste lijners, de eigenwaarde bevrijden van de positie als laatste lijner.


We hopen je te ontmoeten op de dinsdagen: Ode aan de laatste van de vrouwenlijn coaching.

Evenement / Agenda delen: