Happy stone – Krachdier workshop

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
26-10-2024
10:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
€85
workshop


Stenen beschilderen met jou eigen krachtdier en/of eigen universele symbolen.

Tijdens deze leuke workshop werken we met stenen tussen de 5 a 8 centimeter. Maar je kunt ook voorafgaand aan deze workshop op zoek gaan naar een steen waar jij jou eigen symboliek in ziet, of welke gewoon heel goed voelt voor jou.
Deze leuke manier van werken met natuurlijk materiaal die Moeder aarde ons schenkt is al heel oud. Diverse traditionele volkeren zijn al eeuwen bezig geweest met het beschilderen van stenen. In deze tijd dragen beschilderde stenen de naam ( Happy stones ). Een maal af gemaakt, maakt een eigen beschilderde steen jou ook echt blij!

Moet je kunnen schilderen?

Nee dat hoeft absoluut niet. Omdat er gewerkt wordt met kleine groepjes ( maximaal 4 personen ) per workshop krijg je voldoende individuele aandacht waardoor ook jij kunt gaan creëren en jouw zelfvertrouwen gaat toenemen.

Hoe wordt er gewerkt?

We startten om 10.00 uur met een kop koffie/thee en wat lekkers. Daarna startten we met een ontspanning en visualisatie oefening om te kijken of zich symbolen en ook jou krachtdier zich kenbaar maakt. Daarna gaan we aan de slag.
In 4 uurtjes inclusief een middag pauze van een half uur. Gaan we aan de slag met het beschilderen van een aantal stenen. Het is super leuk om jou eigen krachtdier en/of symbolen op de stenen los te laten.

Ben je op zoek naar een gezellige, ontspannende, creatieve workshop met diepgang dan is dit echt een workshop voor jou!

Praktische informatie:

Tijd: 10.00 t/m 14.00 uur

Investering: € 75,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je een lunch tussen de middagen met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

* De meer  prijs voor een lunch tussen de middag ( per workshop dag ) is €12,50

 

 
Evenement / Agenda delen: