Drakenworkshop – 2 daagse workshop

NaarJeLevenspad
26-08-2024
10:00
NaarJeLevenspad - Bad Nieuweschans (N.O. Groningen)
Groningen
€ 222,00
nieuwe-aarde
workshop


Drakenworkshop - Stap in je creatiekracht!

Draken zijn, in tegenstelling tot wat er in sprookjes en mythes over ze wordt verteld, zeer liefdevolle wezens. Ze zijn net zoals de walvissen diep verbonden met het ontstaan van de aarde. De walvissen zijn nog steeds fysiek aanwezig op aarde en vervullen hun rol als hoeders van de aarde vanuit de oceaan. Draken zijn op een andere manier aanwezig op aarde. Het zijn lichtwezens en hun energie is vooral met onze innerlijke zintuigen waarneembaar. Hun energie manifesteert zich vooral bij mensen die zich aangetrokken voelen tot hun pure liefdevolle oerkracht.

Deze kracht is puur licht. Licht dat de draken opslaan in hun deels kristallijne lichamen en die ze gebruiken om te creëren, communiceren en voor directe manifestatie van positieve gedachten. Draken vertegenwoordigen ook intuïtie en vrede. Vooral vrede in jezelf en acceptatie van de kracht die je in je hebt. Dat je weet dat je deze enorme creatiekracht voor het grote goed zal gebruiken in plaats van eigen gewin. Drakenenergie gaat voorbij ego.
De draken zullen naar je toe komen en je ondersteunen in je ontwikkelingspad naar meer evenwicht en harmonie in je leven.

Tijdens deze workshop nemen we je mee naar de wereld van de draken. Samen “overwinnen” we onze oude collectieve middeleeuwse angst voor de draak. Het wezen dat als destructief gezien werd en vernietigd diende te worden (denk maar aan St. Joris en de draak). We leren juist samen te werken met de draak en maken kennis met zijn werkelijke wezen. Je overwint een stukje van je angst voor je eigen kracht. Je krijgt meer rust en vertrouwen in je eigen mens-zijn. De drakenenergie wordt diep in jezelf geborgd, zodat je elk moment van de dag de energie kan oproepen en gebruiken.

We doen dit door middel van geleide meditaties, klankhealing, healing arts liquid light remedies, het maken van een despacho (een offertje van natuurlijke materialen voor jouw draak), kristallen drakenschedels, healing glass, draken-krachtplekken in de tuin, uitwisseling van ervaringen en het geven van een stukje achtergrondinformatie.

De Drakenworkshop is een tweedaagse workshop, die (voor een gedeelte ook buiten) op maandag 26 en dinsdag 27 augustus '24 gegeven wordt van 10.00 tot 17.00 uur.

De energie-uitwisseling is Euro 222,- per persoon voor de twee dagen, inclusief twee vegetarische lunches, koffie, thee, materiaal en heel veel drakenenergie.

Kijk op de website voor meer informatie. Komen deze data je niet goed uit, neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen naar een andere datum.

Leuk als je meedoet!
Evenement / Agenda delen: