Cacao Labyrint

Elma Keijzer en Jolanda Kluft
11-05-2024
13:00
Hoek van Holland Strand
Zuid-Holland
€55,-
vroegboek korting
ceremonie
workshop


Cacao Labyrint

Zaterdag 11 mei van 13.00-16.00 uur

- met een open hart een labyrint lopen -

Het lopen van een labyrint is een bijzondere tocht en staat symbool voor de levensweg, de weg naar binnen. Al cirkelend, met wendingen, loop je het pad naar het middelpunt. Daar aangekomen is er de ruimte om te ervaren wat zich aandient. Je staat daar even stil en vervolgens loop je via hetzelfde pad de weg terug naar buiten, de wereld in.

Je kunt het labyrint op verschillende manieren lopen: heel "open", met een vraag of met een intentie die je onderweg met je meeneemt. Het is een fysieke ervaring, waar je met al je zintuigen bij betrokken bent en onderweg van alles kunt ervaren. Je loopt je “eigen” weg, je eigen pad - dit is voor iedereen heel verschillend.

Voordat we het labyrint gaan lopen, zullen we gezamenlijk een kopje cacao drinken. Het drinken van 100% pure cacao in een ceremoniële setting is een eeuwenoude traditie. Hierbij wordt de cacao op een bewuste manier gerespecteerd als een plantmedicijn. Cacao wordt ook wel ‘het medicijn van het hart' genoemd. Het nodigt je uit om stil te gaan staan en de weg naar het hart terug te vinden. Het haalt je terug naar je lijf, nodigt je uit om volledig in het lijf te zakken. En om vanuit een veilige plek te voelen: wat is of speelt er binnenin jou op dit moment?

De reis naar binnen in combinatie met het bewandelen van het labyrint kan patronen blootleggen, zelfliefde en bewustzijn vergroten. Het kan je inzichten en helderheid geven over hoe jij jouw levensweg, jouw pad, bewandelt. De werking van de cacao zal je met een open hart door het labyrint leiden.

Wil je deze bijzondere belevenis meemaken? Je bent van harte welkom!

Early Bird: aanmelden voor 1 april : €45,-

Na de aanmelding ontvang je praktische informatie.

Evenement / Agenda delen: