Lezing: Hoe sta jij in verbinding.

Servaas Klute
24-03-2024
10:30
Muziekcentrum Schering & Inslag te Laren (nh)
Noord-Holland
€ 15,00
webinar
workshop


Hoe sta jij in verbinding? Met je gezin, je familie of je vrienden? Mag jij overal zijn zoals je werkelijk bent? Of kun je soms dingen beter niet zeggen? Servaas Klute gaat in zijn lezing op zoek naar talenten in elk mens, die echt bijdragen aan een goede harmonieuze verbinding met de omgeving. Een persoonlijke ontwikkeling, met aandacht voor de omgeving. Voortvloeiend hieruit ontstaat de theorie van circulair leiderschap, basis voor een sociale structuur in balans resulterend in een samenleving met een zeer kleine ecologische footprint.
Klute begeleidt zowel groepen als individuen in Nederland en daarbuiten. Tevens auteur van het boek: “Leiderschap, laat liefde stromen”.

Deze lezing kan in zijn soort zonder meer uniek genoemd worden. Zelden lukt het een spreker deze moeilijke materie zo eenvoudig, helder en duidelijk onder woorden te brengen.
Hij bedient zich daarbij van zelfgemaakt instructiemateriaal, die door zijn woorden helemaal tot leven lijken te komen. Zijn boodschap is hierdoor gemakkelijk te begrijpen, laagdrempelig en eenvoudig toe te passen.

voor tickets en informatie: www.werkgroep-denieuwemens.nl
Evenement / Agenda delen: