Ontwaken van mannelijke & vrouwelijke energie – 9/10 maart weekend-

Instituut Kerntransformatie En Verdieping
09-03-2024
13:00
Overberg
Utrecht
€ 225
retreat


Ontwaken van mannelijke & vrouwelijke energie - 9/10 maart weekend-

Dit tantra themaweekend staat in het teken van het ontmoeten van je mannelijke én vrouwelijke energie die we allemaal in ons hebben. Er wordt middels interacties speels ingegaan op deze kanten. Niet alleen op de sensuele kant, maar ook ontdek je je eigen dagelijkse mannelijke en vrouwelijke balans of onbalans.

Wij geven veel aandacht aan:
Veiligheid en overeenstemming (consent)
Mannelijke kracht en vrouwelijke kracht (o.a. uit de literatuur D. Deida)
Dominantie en volle overgave
Ademhaling in mannelijke en vrouwelijke seksuele energie
Openen van speelsheid en wildheid man/vrouw
“Wild in me”- massage
Belangrijke noot;
Deze dag wordt een teleurstelling wanneer je verwacht dat de hele dag in het teken van seksualiteit staat. Deze dag wordt een succes wanneer je komt om je eigen verbinding en je eigen zelfliefde te vergroten. Wij richten wij ons op de seksuele energie. Er is geen ruimte voor fysieke vormen van seksualiteit.
Praktisch:
Aanvang: zaterdag 13:00 uur – zondag 16:00 uur
Investering 225,- euro p.p. incl. diner en lunch
Overnachten kan in onze slaapzaal in ons retraite centrum: € 55,- p.p. incl. ontbijt
Aanmelden via de website. Meer informatie baukje@ikev.nl 06-19174487
Vergoeding door de zorgverzekeraar evt. mogelijk.

Achtergrond trainers Baukje en Jeroen
Als begeleiders van deze dagen nemen we je graag mee in een eclectische tantra. Voor ons houdt dat in dat we veel verschillende stromingen samenvoegen. Je kunt denken aan klassieke non-dualistische Shaiva Tantra uit Kashmir en delen uit de Neo-tantra. Leermeesters zoals Osho, D. Deida, D. Odier, Aaron maar ook Jan Geurtz gedachtengoed. Dit weekend is mooi wanneer je open staat om jezelf te willen ontwikkelen. Er kan, tijdens of na afloop, het één en ander geraakt worden in jou. Bijvoorbeeld het besef hoe je jezelf soms op slot gezet hebt of in patronen vast zit die veilig voor je leken te zijn. Of je ervaart strakke overtuigingen en opvattingen in jezelf, die jou geen vrij gevoel geven. Voelen staat dit weekend voorop met weinig woorden of psychische analyses.
Evenement / Agenda delen: