Qi Gong en Wandel Retraite (18-22 april)

Ingrid van Breemen en Jolanda Kluft
18-04-2024
19:30
Centrum Savita in Niedersfeld
Buitenland
€490,-
vroegboek korting
workshop


Ontspannen, Ontdekken, Ontluiken (18-22 april)

De lente, een perfecte tijd om vanuit een diepe ontspanning contact te maken met je verlangens, je dromen en hoe je die kunt laten ontkiemen.
Je gaat alle spanning, stress en onrust van het dagelijkse leven loslaten, waardoor er ruimte komt voor ontspanning en inspiratie.
Vanuit een zeer afwisselend en inspirerend programma maak je contact met jouw Diepste Zelf en mogen jouw wensen en verlangens ontluiken, net als de natuur om je heen.
Met onder andere Qi Gong, meditatie en mindful wandelen. En natuurlijk is er weer ruimte voor zang en dans, een kampvuur en een heerlijke klankschalenavond als afsluiting.

Het is aan de ene kant een heerlijk ontspannende mini- vakantie waarin je helemaal jezelf kunt zijn en weer nieuwe energie op kunt doen. Maar daarnaast biedt het je ook de mogelijkheid om werkelijk contact te maken met jouw ‘Diepere Zelf’. En dat in een prachtige omgeving op een goed te overbruggen afstand van Nederland.

In de rust en aandacht voor jezelf kunnen er opeens zaken op z’n plek vallen. Is er ruimte voor bezinning en soms zelfs nieuwe keuzes. Stel je open voor wat er op dat moment in je leeft. En..........niets moet, alles mag!


Kosten workshop: € 250,--
Vroegboekkorting: 10% bij aanmelding en betaling vóór 7 maart

Verblijfskosten: € 240,-- (€ 60,-- per nacht) voor een 1-(of 2-) persoonskamer met douche en toilet, heerlijke vegetarische maaltijden en thee/koffie. Je kunt extra overnachtingen vooraf of na de retraite bijboeken.

Aanmelden via: https://innerlijkeglimlach.nl/news/18/55/Lenteretraite-in-Sauerland.html
Evenement / Agenda delen: