Selexions klankschaalsessies

Danny Pfeifer
Selexions klankschalen sessies
klankschaalsessies
Geleen
Limburg
Ja, max. capaciteit 10 pers.


Beste bezoeker,

Van harte welkom, wat leuk dat je ons bezoekt.

Klankschaal sessies
Je kunt bij ons heerlijk komen ontspannen tijdens onze klankschaal sessies. De klankschalen die wij gebruiken zijn in Nepal onderdeel zijn van een eeuwenoude boeddhistische cultuur. De verschillende trillingen en klanktonen van de klankschalen lijken een positief effect te hebben op ons lichaam en dragen bij aan een vermindering van stress en gevoelens van spanning, angst en een sombere stemming. Daarnaast dragen ze bij aan het spirituele welbevinden.

Naast de klankschalen wordt er tijdens de sessies ook gebruik gemaakt van andere instrumenten zoals o.a. de "Regenmaker", de "Pan Drum" en bijvoorbeeld de "Gong".

De klankschaalsessies worden momenteel georganiseerd op diverse dagen en diverse tijdstippen. Kijk hiervoor naar de agenda op onze website.


Overige ontspannende & spirituele activiteiten
Daarnaast bieden we je ook met regelmaat andere ontspannende en/of spirituele activiteiten aan. Deze activiteiten worden door onszelf of door gast-begeleiders georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een workshop percussie of een stiltewandeling. Houd hiervoor onze Agenda goed in de gaten.

Bezoek onze website voor meer informatie en het inplannen van een afspraak.
Evenement / Agenda delen: