Agenda van Rahina Hassankhan

Rahina Hassankhan
Rahina Hassankhan

infoatraahi .nl

http://raahi.nl
Systemische lichaamscoaching, Familieopstelling, training, individuele en teamcoaching, spreker
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Den Haag
www.raahi.nl
https://www.facebook.com/Raahi, training & begeleiding

infoatraahi .nl


Het systemische perspectief en lichaamswerk, naast NLP is het fundament van mijn werk. Vanuit Raahi geef ik systemische lichaamscoaching, begeleid in familieopstellingen en geef ik trainingen. Het is nu ook mogelijk om een online sessie af te spreken voor een opstelling of systemische lichaamscoaching. 

Individuele sessie Systemisch lichaamscoaching
Met aandacht aanraken gecombineerd met systemisch werken & familieopstellingen helpt je om op een diepere laag te voelen en het nodigt uit om meer thuis te komen bij jezelf.

Uitspraken van cliënten: 'Ik vond het heel bijzonder om de behandeling te ervaren. Het voelde warm met mezelf en het voelde liefdevol en heel vrij. Ik vond het een warm, menselijk gevoel. Het voelde dragend en ondersteunend'.

'De zwaarte waar ik zo bang voor was, kon ik gewoon laten wegebben. Ik voelde me schoner en ook lichter.  ik voel meer mijn voeten en ik kan nu ook voelen dat ik buikpijn heb, dat kon ik eerst niet voelen. Ik begin meer in mijn lijf te zakken.'

 

 

Evenementen

Inhoud syndiceren
URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage Categorie
13/12/20 Workshop Familieopstellingen Rahina Hassankhan Den Haag € 125,- en € 40 persoonlijke groei
26/02/21 - 27/02/21 Karakterstructuren en Maskers, ontdek je verborgen kwaliteiten Rahina Hassankhan Centrum Djoj, Rotterdam € ,- (incl btw particulieren, ex btw persoonlijke groei