Agenda van Rahina Hassankhan

Rahina Hassankhan
Rahina Hassankhan

infoatraahi .nl

http://raahi.nl
Systemische lichaamscoaching (ook online), Familieopstelling, training, individuele en teamcoaching, spreker
persoonlijke groei
Zuid-Holland
Den Haag
www.raahi.nl
https://www.facebook.com/Raahi training & begeleiding

infoatraahi .nl


Het systemische perspectief en lichaamswerk, naast NLP is het fundament van mijn werk. Vanuit Raahi geef ik systemische lichaamscoaching, begeleid in familieopstellingen en geef ik trainingen. Het is nu ook mogelijk om een online sessie af te spreken voor een opstelling of systemische lichaamscoaching. De opstellingen kunnen ook individueel.

Individuele sessie Systemisch lichaamscoaching
Met aandacht aanraken gecombineerd met systemisch werken & familieopstellingen helpt je om op een diepere laag te voelen en het nodigt uit om meer thuis te komen bij jezelf.

Uitspraken van cliënten: 'Wat een reis. Ik slaap goed en slinger van intense moeheid naar opruimdrang. En slinger ook nog van diepe eenzaamheid naar zakken in een gevoel van geborgenheid en verbinding. Het moment dat ik mijn broer en zusje naast me voelde was zo fijn en onbekend. Daar ga ik telkens weer naar terug, en koester ik. Nu veel behoefte aan cocoonen. Er is zoveel aangeraakt. Ik vond het heel fijn dat je mij hierin begeleid hebt. Je hebt een groot bereik wat mijn enorm geholpen heeft om dit stuk, en zoveel meer aan te gaan. Dankjewel hiervoor (vrouw 46 jr)

'Ik vond het heel bijzonder om de behandeling te ervaren. Het voelde warm met mezelf en het voelde liefdevol en heel vrij. Ik vond het een warm, menselijk gevoel. Het voelde dragend en ondersteunend'.

'De zwaarte waar ik zo bang voor was, kon ik gewoon laten wegebben. Ik voelde me schoner en ook lichter.  ik voel meer mijn voeten en ik kan nu ook voelen dat ik buikpijn heb, dat kon ik eerst niet voelen. Ik begin meer in mijn lijf te zakken.'

 

 

Evenementen

Inhoud syndiceren
URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage Categorie
14/11/21 Workshop Familieopstellingen Rahina Hassankhan Den Haag € 125,- en € 40 persoonlijke groei
12/12/21 Workshop Familieopstellingen Rahina Hassankhan Den Haag € 125,- en € 40 persoonlijke groei