Agenda van Maxim Lazet

Agenda van Maxim Lazet
Maxim Lazet

maximlazetatgmail .com

http://www.maximlazet.nl
Inscension, Spirituele-agenda.nl, ascensie workshops, healing
persoonlijke groei
Gelderland
Zutphen
http://www.facebook.com/maximlazet

http://www.maximlazet.nl/nieuwsbrief


Welkom op mijn pagina!

Rond mijn twintigste heb ik na krachtige kundalini ervaringen een bewustzijnsverruiming gehad, en sindsdien heb ik een sterke en diepe drang gevoeld om dienstbaar te zijn aan de mensheid in het verhogen van het bewustzijn, en de éénheid, waarheid en liefde die daarin besloten liggen. De afgelopen 5 jaar is mijn spirituele ontwikkeling in een versnelling geraakt, mede dankzij mijn focus op mijn aarding, meditatie en het gebruik maken van de kosmische energieen die tot onze beschikking staan om onze frequentie te verhogen. Ik leef en werk vanuit de Hilarion energie en heb sterke verbindingen met Arcturus en de Grote Pyramide van Gizeh. Ik hou me actief bezig met het planetaire ascensieproces, en voel veel veranderingen die gaande zijn, die zich eerst etherisch voltrekken voordat zij zich in onze fysieke realiteit materialiseren. De Aarde staat werkelijk op het punt om zich in een hoog tempo te openen voor een grotere realiteit, en ik ben dankbaar dat ik dit mag meemaken en hierin in samenwerking met vele lichtwerkers een actieve bijdrage mag leveren!

Ik geef ascensie workshops waarin een grootschalig beroep wordt gedaan op de kosmische energieen en helingen van de Meesters, Engelen, Elohim en andere lichtwezens, en de nadruk ligt hierin naast heling, groei en genieten, op zelfbekrachtiging en het meegeven van zoveel mogelijk tools om hier zelfstandig mee bezig te gaan. In deze bijzondere tijd ligt verlichting voor een ieder binnen handbereik wanneer men zich met voldoende kennis en focus op zijn/haar eigen groei richt! Veel van de informatie die in de workshops aan bod komt, staat ook beschreven op mijn website www.maximlazet.nl onder het kopje spirituele groei.

In 2010 heb ik geen workshops gegeven doordat mijn focus lag bij persoonlijke groeiprocessen en het werk dat ik voelde te moeten neerzetten voor de creatie van deze website. Ik ben eigenaar en beheerder van Spirituele-agenda.nl, dat in de afgelopen jaren als een steeds sterker visioen naar voren kwam, en waarvan het concept begin 2010 volledig tot op detailniveau mijn mind vulde ;-). Inmiddels loopt de website goed en redelijk zelfstandig waardoor ik me weer op andere zaken kan richten die zich aandienen voor de komende jaren. Daarnaast geef ik ook weer af en toe ascensie workshops.

In liefde,
Maxim

Inhoud syndiceren