Magische Reizen met Theo & Erica

Theo Janssen & Erica van Riet
Magische Reizen
we verzorgen spirituele reizen, sjamanistische workshops zoals zweethutten, ademwerk en dans. Erica geeft individuele sessies.
Ede
Gelderland


Magische reizen wil haar medereizigers en deelnemers van reizen, workshops en sessies in verbinding brengen met de natuurlijke magie in en om ons heen. De zichtbare en onzichtbare wereld herenigen in ons bewustzijn en vandaaruit in ons leven. We willen bijdragen aan het verbinden van kosmische aarde krachten in ons hart en in dat van onze deelnemers, zodat we in afstemming leven met een licht en liefdevol bewustzijn dat in en om ons heen resoneert. Elk mens is in potentie een krachtige intermediair voor het creëren van een hemel op aarde.

We organiseren reizen naar diverse landen in Europa en daarbuiten. We streven in onze reizen naar afstemming op het hoger plan voor de reis. We reizen met die missie en de toewijding van elke deelnemer hierop is cruciaal. Het hoger of kosmische plan ontvouwt zich gedurende de reis en helpt je om op een transpersoonlijke wijze te reizen. We hebben geen vast dagprogramma, omdat het programma zich aandient vanuit afstemming op het kosmische plan. Dat doen we door ons gevoel te volgen, af te gaan op onze intuïtie, de symboliek uit bijvoorbeeld dromen en boodschappen vanuit de tarot. Het maakt onze spirituele reizen een ware ontdekkingsreis.

We begeleiden sjamanistische ceremonies als de zweethut, sjamanistisch ademwerk en sjamanistische trancedans.

Erica geeft sessies in Ede op het gebied van aurareading en energetic integration therapy. Ook geeft ze IEMT sessies.


Evenement / Agenda delen: