Liesbeth Benes Praktijk Live2Be

Liesbeth Benes
Praktijk Live2Be
Coaching, Therapie, Energetisch Therapeut, Familieopsteller, Hypnose, Regressie, Trauma Release, Breathwork, workshops
Exloërveen
Drenthe
Ik ben Liesbeth Benes, een sensitieve Energetisch therapeut, HSP/ Spiritueel- en Trauma coach
Verantwoordelijkheid nemen voor je leven
Wil je aan je persoonlijke ontwikkeling werken of loop je met vragen of klachten rond waar je zelf niet uitkomt? Waar je niet mee naar je huisarts wilt. Of waarin je niet begrepen wordt door je huisarts of andere reguliere arts of therapeut?

Als holistisch therapeut en coach ben ik gespecialiseerd in de problematiek van vrouwen met psychische-, lichamelijke-, emotionele- of spirituele klachten of trauma’s. Wil jij niet langer langs de zijlijn leven, maar verantwoordelijkheid nemen en vol-ledig in het leven staan? JA zeggen tegen jezelf, een leven leiden zoals jij dat wil en moeiteloos in verbinding met jezelf zijn? Kom dan nu in beweging.

Ik geef je inzicht op on- en onderbewuste stukken in jou, die uit evenwicht zijn en breng je weer in contact met het voelen van en in je lichaam. Doordat je bewust wordt van dat wat jou uit balans heeft gebracht, ontstaat er weer ruimte om te genezen, te helen. Puzzelstukjes kunnen op hun plaats vallen.

Veilige omgeving
Ik ontvang je graag in mijn rustige en sfeervolle praktijkruimte waar ik een veilige omgeving voor jou creëer zodat jij je prettig voelt, je kunt ontspannen en jij er helemaal mag zijn.

Ik zet diverse krachtige technieken in, zoals; Systemisch werk, Hypnose, Regressie, Coaching, Energetische therapie, Trauma Release Bodywork (BRTT), Breathwork (TRB), Access Bars, Leefstijl adviezen en voeding .
Als holistisch therapeut kijk ik naar alle facetten in jouw leven, omdat een klacht/probleem of pijn over het algemeen niet alleen op gebied van jouw leven speelt, maar door kan werken in jouw gehele leven en activiteiten.Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
23-04-2024
Welgelegen B&B en Camping
Friesland
Evenement / Agenda delen: