Krachtdierreis op 3 en 4 december 2022

Elizabeth August
Dreamshield
Coaching, cosmic healing,
Haarlem
Noord-Holland


Maak de sjamaan in je wakker en ontdek je krachtdier!

Een krachtdierreis sessie geeft inzicht, helderheid en visie op je levenspad.
Krachtdieren zijn beschermgeesten in de vorm van dieren. Je hebt meerdere dieren als helper, beschermer en begeleiders. Je kunt ze ontmoeten als gids in dromen en visioenen. Krachtdieren zijn de dragers van onze persoonlijke kracht.

Je hebt dieren die een leven lang bij je blijven, andere dieren komen helpen bij de oplossing van een bepaald probleem of situatie of om een nieuw potentieel op te wekken.

Sjamanen waren van oudsher healer, raadgever en helderziende van hun stam. Zij gebruikten de trancereis voor inzichten, het genezen van zieken, het terughalen van verdwenen energie, het ontvangen van visioenen en het tot stand brengen van veranderingen in de fysieke wereld. Een van de basistechnieken van de sjamaan is 'reizen'.

Reizen op de sjamaanse manier betekent een reis naar binnen maken. Gewoon thuis, alleen of in een groep, met je ogen dicht, als in een meditatie. In jou ligt een wereld van kennis, die bereikbaar is door middel van een lichte trance onder begeleiding van drums. Je krijgt de inzichten die voor jou op dat moment nodig zijn.

Door het bewust worden en herinneren van het collectieve bewustzijn, zijn we nu in staat om op deze wijze door tijd en ruimte te reizen en oude wijsheid weer terug te halen en te integreren in ons leven. Laat je meeslepen door de trommel en maak de sjamaan in je wakker! Ga deze reis maken voor inzicht, helderheid en visie op je levenspad.

Deelname sessie: 77 euro
Duur: plm. 1 uur

Je kunt een sessie inboeken door een mail te sturen naar info@dreamshield.nl of het contactformulier in te vullen op de website www.dreamshield.nlEvenement / Agenda delen: