Kern Balans Therapie

Viviane van der Kolk
INZICHT Lessen over Leven
therapie, hypnotherapie, healing, coaching, Stargate meditaties, meditaties, spirituele cursussen, Kernbalans Therapie, Inner Child Therapy
Spijkenisse
Zuid-Holland


Beste lezer, wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn pagina.

De aanleiding om therapeut te worden is een persoonlijke geweest. Ik ben door diepe dalen gegaan, heb mijn neus regelmatig gestoten aan het leven en toch elke keer weer opgekrabbeld. Dat heb ik niet alleen gedaan, ik kreeg hulp van deskundige therapeuten, die er voor hebben gezorgd dat ik zelf het verlangen kreeg om dit vak te gaan leren.
Mijn burn out was het laatste zetje wat ik nodig had om het roer helemaal om te gooien. Er is nog geen dag geweest dat ik er spijt van heb gehad.
Sinds 1999 mag ik mij officieel Hypnotherapeut noemen en sinds die tijd heb ik veel mensen mogen en kunnen helpen op velerlei vlak. Uiteenlopende problematiek; angststoornissen, anorexia, diep doodsverlangen, zich nooit thuis voelen maar ook met vragen als; "Is dit het nou? " Ik ben allang niet meer verwonderd over de snelheid waarmee hypnose de vinger op de zere plek legt.

In de loop van de tijd heb ik ook allerlei healing opleidingen gedaan en inwijdingen gekregen. De combinatie van Hypnotherapie met Healing werkt zeer doeltreffend en snel.

Sinds Corona ons allemaal ertoe heeft aangezet het leven op een rijtje te zetten, heb ik de gelegenheid genomen om verschillende technieken van mij te bundelen en ik heb er de naam Kern Balans Therapie aan gegeven. Op een zachte, zeer liefdevolle manier wordt er contact gelegd met het onderbewuste van de client, die op dat moment zeer ontspannen in een heerlijke visualisatie is. Door middel van kinesiologisch testen wordt gezocht naar de onderliggende oorzaak van een probleem. Dat kan een fysiek probleem zijn, maar ook mentaal, energetisch of spiritueel. Deze techniek wordt op afstand ingezet via Zoom en er zijn ook al zeer goede resultaten bereikt op afstand zonder direct contact!
Inmiddels werk ik met deze techniek ver over onze grenzen; België, Roemenië, Mauritius, Californië, Canada

Ben je aanvullend verzekerd, dan worden mijn hypnotherapeutische sessies voor een deel vergoed! Dit ligt wel aan het pakket wat jij afgesloten hebt bij jouw zorgverzekeraar.

Sinds 2018 ben ik ook facilitator van de Stargate, opgeleid in USA door de founder Prageet Harris. Een geweldige 'healing' energie, maar nog zo heel veel meer. Regelmatig zal ik hier aangeven wanneer ik weer een Stargate Experience Meditatie geef. Meestal is dat de 2e zondagmorgen in de maand en de laatste zondagmorgen in de maand.
Ga ik je een keer zien??? Je bent van harte welkom.Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
28-04-2024
online
Zuid-Holland
12-05-2024
online
Zuid-Holland
26-05-2024
online
Zuid-Holland
09-06-2024
online
Zuid-Holland
30-06-2024
online
Zuid-Holland
14-07-2024
online
Zuid-Holland
28-07-2024
online
Zuid-Holland
08-09-2024
online
Zuid-Holland
29-09-2024
online
Zuid-Holland
13-10-2024
online
Zuid-Holland
27-10-2024
online
Zuid-Holland
10-11-2024
online
Zuid-Holland
24-11-2024
online
Zuid-Holland
08-12-2024
online
Zuid-Holland
29-12-2024
online
Zuid-Holland
Evenement / Agenda delen: