Intuïtief Traject

Marjet Verwer
Intuïtief Traject
cursus, workshop, opleiding, healing, reading, energiewerk
Nijmegen
Gelderland


Intuïtief Traject is een school voor intuïtieve ontwikkeling met leertrajecten om je te bekwamen in energetische communicatie of waar je komt om helderheid te verkrijgen over jouw levensvragen in een reading.
We willen "Jou laten ervaren dat je een bron van weten in je hebt. Dat je door bewust te zíjn, te kíezen en te handelen in de steeds veranderende communicatie met jezelf, de ander en de wereld, vormgeeft aan jouw leven. Dat je je kunt verwonderen en plezier ervaart in dit grote avontuur .”

Dat vraagt van je om jezelf en je ervaringen te onderzoeken. Om in verbinding te gaan met jezelf; met de kern van wie je bent, wat jou beweegt en belemmert. Je leert je intuïtie gebruiken als innerlijk kompas door je intuïtieve vaardigheden verder te ontplooien. Intuïtieve ontwikkeling nodigt je telkens weer uit om je te verbinden met je bron.
Al 20 jaar geven wij de lessen met plezier door.

Je hebt bij ons les in groepen en leert “luisteren & kijken” naar jezelf.
De leraar begeleidt je in doen van eenvoudige oefeningen waardoor jij kunt ervaren en innerlijk op ontdekking kunt. We noemen het heldere communicatie met jezelf en je omgeving: anderen en de wereld. Een aanvulling op de verbale communicatie waarmee je je in de wereld begeeft. Extra vaardigheden die jou gaan helpen je in je dagelijks leven, bij nemen van besluiten, bij het in verbinding blijven met jezelf, je niet laten leiden door de waan van de dag of door je routeplanner handige app of advies van vrienden, maar doen wat past bij jou en je leven. Je leert jezelf bewust af te stemmen op wie en wat jij wilt.

Onze cursussen kun je volgen in jouw tempo je maakt je eigen keuzes maar begint met de basisopleiding waarna je kunt kiezen uit de healing- en readingopleiding, thema cursussen en workshops.

Bij ons vind je een vertrouwde en veilige plek, waar je leert, door praktische en eenvoudige tools die je je leven lang gebruikt en kunt inzetten in je dagelijks leven en je vakgebied.
Evenement / Agenda delen: