Het Komt Goed.nu

Jeannette Kieviet-van der Net
Het Komt Goed.nu
holistische therapie, energetische therapeut, healing, emotionele blokkade, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, angsten, gedragsproblemen,
Ridderkerk
Zuid-Holland


HET KOMT GOED. Ik heb een praktijk voor natuurgeneeskundige therapie in Ridderkerk. Ik hanteer een holistische aanpak die ervan uitgaat dat we als mens meer zijn dan alleen een lichaam. Alles is energie, niet alleen het fysieke lichaam, maar ook emoties en gedachten zijn energie.

Wanneer je goed in je vel zit, dan wil dit zeggen dat de energie goed door je hele lichaam stroomt. Wanneer de energie op bepaalde punten blokkeert, dan zal dit uiteindelijk altijd in fysieke klachten tot uiting komen. Bepaalde emoties (verdriet, boosheid) of negatieve gedachten (‘het zal wel aan mij liggen’) kunnen hier de oorzaak van zijn. Het is daarom belangrijk om te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.

Binnen mijn praktijk kan ik ondersteuning bieden bij het verwerken van veel blokkades. Tijdens een aantal opvolgende consulten zal ik door middel van diverse methodes trachten de diepere laag onder het probleem op te sporen en op te lossen. Ik gebruik hiervoor verschillende methodieken.

Bij mijn aanpak wordt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau gewerkt. Angsten, emoties en (overlevings)patronen komen naar de oppervlakte, die voor de cliënt veelal voor herkenning zorgen, bewustwording. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd, waardoor ik me veel methodieken en theorieën eigen heb gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op mijn website: www.hetkomtgoed.nu


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
03-07-2024
Ridderkerk
Zuid-Holland
Evenement / Agenda delen: