Heel | Holistische massage en bewustwording

Martine Hulsink
Heel
Holistische massage therapeut, klankschalen, Soul Body Fusion, Ontspannen bij volle maan, Ont-moeten bij nieuwe maan, retreat, overnachten
"De Verbinderij"
Overijssel
Ja, max. capaciteit 10 pers.


Door ons hart te volgen is er een fijne plek ontstaan op de grens van Overijssel en Drenthe. Waar ruimte is om te helen, te werken aan bewustzijnsontwikkeling en meer….

Waar ben jij naar opzoek?

Wil jij met jezelf aan de slag? Ontspanning? De rust ervaren, van onze heerlijke plek in de Krim, in ons gastenverblijf?

Lichaamswerk

Lichaamswerk laat je tot inzicht komen om zo oude emoties te ontladen. Oude emoties hebben invloed op het dagelijks leven. Ze maken dat je reageert vanuit oude patronen. Patronen die je nu niet meer dienen.

Ik help je met naar binnen kijken, voelen en ontdekken wat er speelt en welke oude patronen en emoties jouw leven bepalen. Zodat jij mag loslaten wat je niet meer dient. En de liefde voor jezelf mag voelen.

~Vanbinnen weet je alles!~

Ik begeleid je liefdevol een stukje op jouw pad….

Integrale ontspanningsmassage

Is thuiskomen bij jezelf…. Contact maken met wat er is. Alles mag er zijn, niets hoeft weg. Dan kan er ruimte ontstaan. Dus niet wegdromen, maar aanwezig zijn en voelen wat er speelt. In contact met je lijf, emoties, gedachten en ingevingen, ontstaat er rust.

Ontspannen & overnachten

Voel je welkom om bij ons een retreat te boeken voor meerdere dagen. Op ons mooie plekje in de Krim op de grens tussen Overijssel en Drenthe, kom je helemaal thuis bij jezelf.

Wat heb jij nodig om te ontspannen en tot rust te komen?

Even helemaal niets? Gewoon zijn in de tuin, jacuzzi of de natuur in? Een massage of een ontspannen klankbehandeling? Of wil je echt ontdekken waar je klacht vandaan komt met een sessie lichaamswerk? Stel je eigen retreat samen.
Evenement / Agenda delen: