Heart Space Journeys

Jeroen Krieger
Heart Space Journeys
Verkennen van bewustzijn, verruimd bewustzijn, healing, spirit guides, spirit masters, astral travel, outer body experience, inner child healing, life
Aljezur, Portugal
Buitenland


Heart Space Journeys

Mijn passie voor outer body experience en mij vele reizen buiten mijn fysieke lichaam hebben mij onnoemelijk veel gebracht. Daardoor ben ik mijn fysieke ervaring in deze realiteit anders gaan waarnemen en gaan waarderen.

Sinds begin van dit jaar is er een droom uitgekomen. Ik ben in staat om individueel en in groepen, mensen in een verruimde staat van bewustzijn te brengen en ze mee te nemen voorbij het fysieke. Ik neem ze mee op een astrale reis.

De ervaringen zijn ook voor mij mind-blowing. Er gebeurt vaak erg verl tijdens mijn sessies. Waaronder: Innerlijk kind heling, eerdere levens, contact met overledenen, andere levensvormen, andere planeten, ontmoetingen met spirit guides en soms zelfs met spirit masters, inzicht in relaties, herverbinding met levensenergie etc.

Ik neem mensen mee op reis naar binnen. Via het hart ontmoeten we datgene wat ontmoet wenst te worden. Altijd actueel, altijd wat op dat moment gevraagd wordt.

Mijn sessies zijn deels serieus, maar ook vermakelijk en plezierig.

In mijn Telegram kanaal deel ik meer over wat ik doe en via deze weg breng ik graag mijn groepsessies onder de aandacht.

Love & respect,
Jeroen

0031618152383


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
10-10-2023
Lagos
Buitenland
Evenement / Agenda delen: