Dansavonden DJV – Naarden

Huub Pennock
DansJeVrij - Naarden
dansen op blote voeten
Naarden
Noord-Holland


Dans-Je-Vrij! Vanuit dit mooie concept organiseren we dansavonden in Amersfoort (de eerste zaterdag van de maand) en Naarden (de derde zaterdag van de maand). Op dit deel van de site richten we ons op wat we in Naarden organiseren.

De avonden starten we met een inspirerende workshop om je dansexpressie te vergroten. In de workshops oefen je te luisteren naar je lijf én om vanuit dat luisteren je dans- en expressie mogelijkheden tot bloei te laten komen.
Deze nieuwe ervaringen kan je aansluitend meenemen op de muziek van één van onze DJ’s. In Naarden werken we met wisselende DJ’s die in onze stijl muziek willen draaien. Soms laten we muziek van DJ Carolien horen.
De DJ’s draaien vooral akoestische muziek uit alle werelddelen en in alle genres. Je hoort de klassiekers uit de popmuziek, hedendaagse muziek, maar ook de echte klassieke nummers (soms in een ander jasje dan bekend) en wereldmuziek. Up-tempo muziek wisselt zich als een golfbeweging af met verstilde muziek. De DJ’s draaien in een gematigd volume waar je oren blij mee zijn.

Je hoeft geen danser te zijn en zelfs geen ritme gevoel te hebben om een geweldige avond te hebben en een bijzondere danser te worden. Je kan je eigen dans ontwikkelen met jezelf, de vloer en elkaar en daarbij spelen met de ruimte om je heen en met elkaar. Zo vinden we elkaar, genieten van de gevarieerde muziek én dansen, spelen en vieren we het leven.

Agenda en aanmelden
We publiceren onze events op https://hipsy.nl/dansjevrij-team-naarden.
Bekijk via deze link de geplande dansavonden voor de komende tijd. Je kunt je voor een event via Hipsy aanmelden. Op onze eigen website vind je het overzicht van komende evenementen op de pagina Agenda waarop we ook meer informatie over de workshop en DJ geven.

Geschiedenis
Het concept van dansen op blote voeten in een rook-, drugs- en alcoholvrije omgeving kwam in 1992 uit San Francisco naar Utrecht als Dance Free®. DJ Carolien zette het rond de eeuwwisseling voort als DansJeVrij!. De kern van DansJeVrij! is om te dansen op een manier die jij wilt. Met de uitnodiging nieuwe dansexpressie voor jezelf of samen met anderen te ontdekken en te ontwikkelen. Dit alles met respect tot anderen. Met ons aanbod van afwisselende en inspirerende muziek nodigen we je uit je dansexpressie vorm te geven.
Evenement / Agenda delen: