Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk

Irma van der Wijk
Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk
Astrologie consults en readings
Laren Nh
Noord-Holland


Alles willen weten over Astrologie en Spiritualiteit?

We zijn hier om op aarde om te groeien in liefde en wijsheid.

De energie van de planeten begeleiden ons in healing en individuele ontplooiing. Wij zien astrologie spiritualiteit als een nuchter gegeven en we zijn in deze intensieve astrologische tijden alle spirituele dimensies aan het ontdekken omdat we met ons aangeboren inzicht en levensvisie steeds weer dieper op de betekenis van spiritualiteit willen ingaan. We worden gevoeliger voor onze onbewuste inhoud en innerlijke waarden.

Voor mij is Astrologie iedere keer weer een prachtige manier om inzichten te krijgen in mijn overwegingen en keuzes die ik wil maken en die ons bewust maken dat we in onze persoonlijke kracht moeten geloven en dat we dan die dingen kunnen doen die bij ons passen en dat we de flow van ons leven leren kennen.
We gaan samen dieper in op jouw vragen en welke besluiten te kunt nemen. Met een astrologische reading krijg je zeker mooie inzichten.
Al mijn astrologische readings zijn persoonlijk, (in mijn praktijk in Laren of via Skype). Samen ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat jou te wachten staat. Ik kan dan ook ingaan op jouw vragen en andere zaken die er spelen. Aan de hand van niet alleen jouw geboorte/verjaardagshoroscoop maar ook jouw persoonlijke jaarhoroscoop gaan we diep in op jouw persoonlijke kracht en talenten en persoonlijke inzichten.

Mijn achtergrond is niet alleen psychologische astrologie maar ik ben ook ruim 35 jaar actief geweest als management trainer en loopbaanbegeleider.
Ik heb geen website, maar als je meer over mij wilt weten dan vind je mijn CV op LinkedIn, op Facebook, Instagram, mijn YouTube kanaal Astrologie en Spiritualiteit Irma van der Wijk en www.inspirerendleven.nl kun je mijn blogs lezen en mijn vlogs bekijken.
Ik hoop dat ik je astrologisch verder mag helpen.

Als je een Astrologische reading van je Geboortehoroscoop/Radix en/of je persoonlijke Jaarhoroscoop 2022 wilt, stuur dan een bericht naar irmavanderwijk@gmail.com. Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak in mijn praktijk in Laren of online.

Volg me op:
INSTAGRAM EN FACEBOOK https://www.instagram.com/astrologie_... https://www.facebook.com/profile.php?... https://www.facebook.com/Astrologie-e...
IK BEN EEN VASTE AUTEUR OP WWW.INSPIRERENDLEVEN.NL https://www.inspirerendleven.nl/gebru...
EN BEKIJK MIJN CV OP LINKEDIN https://www.linkedin.com/in/%F0%9F%99...
CONTACTGEGEVENS
IRMAVANDERWIJK@GMAIL.COM
Evenement / Agenda delen: