Agenda van Wandel naar Jezelf

An Paridaen
Wandel naar Jezelf
coaching, meditatie, wandelen
Apeldoorn
Gelderland


Wandel naar Jezelf organiseert wandelevenementen met een bezinning aspect. Stiltewandelingen, retraites, pelgrimstochten. Tijdens zo'n evenement begeleiden wij je op je weg; wat houd je bezig in het leven? Waar kom je niet uit? Als getrainde coach luister ik naar je verhaal. Door de juiste vragen te stellen kom jij tot jouw inzichten. Wij bewaken het groepsproces. Veiligheid staat voorop.
Tijdens onze retraites bieden we wandelingen aan in de mooie omgeving van het retraite centrum. Ook bieden we lichaamsoefeningen en meditatie aan om je te ondersteunen in je proces. Soms zijn evenementen in volledige stilte. Door de stilte kom je los van je vaste patronen, je 'social talk', het willen 'pleasen' en helpen. Laat je zakken in de veilige bedding, kom tot rust en tot jezelf.
Tijdens onze pelgrimstochten begeleiden wij jou op je tocht, met alles wat je tegenkomt, letterlijk en figuurlijk. Jouw proces is bij ons in een veilige bedding. Doordat de pelgrimstocht door ons begeleid wordt en alles geregeld is, kun je je helemaal overgeven aan dat wat er is.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
27-11-2023
Hoorn, Terschellig
Friesland
Evenement / Agenda delen: