Agenda van Veerkracht! in de Praktijk

Elly Bakhuis
Coachingspraktijk Veerkracht!
Energetische coaching, Workshops, Coaching van dieren, Coach Talentenspel
Oldehove
Groningen


Veerkracht! is een praktijk in energetische coaching die in 2015 door Elly Bakhuis is opgericht.
De werkzaamheden in de praktijk zijn er op gericht om mensen werkelijk met zichzelf in contact te laten komen.
Door het coachingstraject vindt er een bewustwording plaats van de eigen positie, van gedrag dat dient en wat minder dienend is. Hierdoor krijgt iemand meer inzicht in zichzelf en wat voor hem/haar belangrijk is.

Ik kijk vanuit de energie van de cliënt naar wat op dit moment de meeste aandacht vraagt. Doordat ik communiceer met de energie van de cliënt (het onderbewustzijn) krijgt deze een advies dat alleen op hem of haar van toepassing is. De cliënt hoort tijdens de sessie wat op dat moment het meest belangrijk is om te weten.

Energetische coaching is ook heel effectief bij bepaalde stoornissen of angsten. Het is altijd belangrijk om te doorzien wát er ten grondslag ligt aan bepaald gedrag.

Iemand die werkelijk met zichzelf in contact staat kan vertrouwen op de enorme veerkracht in zichzelf. Die veerkracht zorgt ervoor dat de uitdagingen die het leven biedt op een evenwichtige en effectieve manier aangegaan kunnen worden.

In praktijk Veerkracht! wordt het spirituele niveau (de ongeziene energie van ons ware zelf) geïntegreerd in de praktijk van alledag.

Het doel van de werkzaamheden in mijn praktijk is dat mensen weer in contact kunnen komen met hun kracht en dat ze die ten positieve kunnen inzetten in hun leven.

U kunt bij Veerkracht! terecht voor coaching, zowel privé als zakelijk, bedrijfscoaching, Het Talentenspel, cursussen/workshops, spirituele contacten en coaching van dieren.

U kunt hier meer informatie over vinden op mijn website: www.veerkrachtindepraktijk.nl


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
Evenement / Agenda delen: