Agenda van Patricia Hoefnagel

Patricia Hoefnagel
Patricia Hoefnagel Training & Coaching
HSP en NLP Coaching & Training, lichaamswerk
Wateringen
Zuid-Holland


Mijn naam is Patricia Hoefnagel en in 1972 geboren in Den Haag. Samen met mijn partner John en m'n kater Gyzmo (langharige pers) woon ik in Wateringen (Westland). Ik ben een hoogsensitief persoon die houdt van mensen en nieuwe ontmoetingen. Daarnaast ben ik ook heel graag op mezelf om op te laden. Ik barst van de ideeën en haal de energie uit mezelf. Ik hou van de natuur, stilte, vrijheid en lekker eten met mooie diepgaande gesprekken.

In 2014 liep ik vast. Alles was teveel en ik heb er maanden uit gelegen. Dat 'nee' zeggen ook een antwoord was, dat wist ik toen nog niet. Van kinds af aan was meebuigen met anderen een natuurlijk iets geworden. Ik wilde geen gedoe. Geen conflicten. En al helemaal geen discussies. En die lijn had ik doorgezet.

Door middel van coaching en allerlei alternatieve behandelingen kwam langzaamaan de transformatie. Ik ging op ontdekkingsreis in het leven en leerde mezelf steeds beter kennen. Ik mocht zijn wie ik was, wat een verademing! 

Op dat keerpunt in mijn leven (burn-out en scheiding) besloot ik een carrièreswitch te maken. Ik volgde verschillende opleidingen in coaching, counseling, energetische behandelingen en NLP zodat ik genoeg kennis en vertrouwen had om professioneel mensen te kunnen begeleiden.

Sinds augustus 2017 heb ik mijn eigen praktijk, waar ik mij richt op het ondersteunen van hoogsensitieve mensen die in de breedste zin van het woord vastlopen met zichzelf. Velen van mijn cliënten bevinden zich in een situatie waarin ze steeds weer in dezelfde valkuil trappen en niet weten hoe ze hun eigen patronen kunnen doorbreken. 


Mijn motto is: “Alles is een keuze! Wat kies jij?” Je hoeft niet alles in je eentje te doorstaan en op te lossen. Soms is het nodig om iemand in je leven te hebben die je bewust helpt nieuwe inzichten te verkrijgen. Je bewust te worden van de dingen die je doet, en die je niet doet, om zo weer open te kunnen staan voor nieuwe mogelijkheden.

Evenement / Agenda delen: