Agenda van Mieke Terlouw

Mieke Terlouw
Mieke Terlouw
reiki, energiewerk, healing, helend schrijven
Haarlem
Noord-Holland


"De kracht van herkenning! Vanuit eigen ervaring iets kunnen betekenen voor anderen." Dat is van waaruit ik werk en anderen begeleid in hun herstel-/helingsproces.

Na de zelfmoord van mijn vader in 2016 (ik was op dat moment drieëndertig jaar), volgde een paar mentaal/emotioneel zware jaren, wat me uiteindelijk heeft doen ontdekken waar mijn passies liggen; bij schrijven, lesgeven en iets voor anderen kunnen betekenen.

Ik heb een boek over mijn jeugd geschreven, ‘in de waan van het leven’. Het vertelt het verhaal over hoe het voor een dochter is om te leven met een vader met psychotische wanen. Momenteel ben ik met mijn uitgever bezig met mijn tweede boek over mijn herstelproces. Verder draag ik mijn ervaring over door yin yogales te geven, reiki behandelingen en als ervaringswerker mensen (met mentale problemen ambulant) te begeleiden.

Ik geloof heilig in lichaamsgericht werken, omdat trauma’s, hoe groot of klein ook, gaan zich nestelen in je lichaam. En fysieke sensaties gebruikt kunnen worden als opening naar je binnenwereld. Vandaar dat alles wat ik aanbied in de eerste instantie gericht is op het contact maken met je lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan herstellen. Maar met wel de moed om het aan te gaan, goede begeleiding (in sommige gevallen) en een behoorlijk portie geduld (helaas is er, voor zover ik weet, geen quick fix). En vaak is de weg van de weestand lastiger dan de pijn zelf.

Als je meer over mij wilt weten of vragen hebt, kijk op mijn website voor blogs over mijn herstel en mijn contactinformatie.
https://www.mieketerlouw.nl/
Evenement / Agenda delen: