Agenda van Medium Esther Jacobs

Esther Jacobs
Medium Esther Jacobs
Medium, reading, healing, consult, tarot, paragnost, psychic, mediumschap, spiritualisme, contact overledenen, spirituele, workshops, Cirkel of Trust.
Kaatsheuvel
Noord-Brabant


KOM NAAR MIJN MIDDAGEN OF AVONDEN: Voor contact met overledenen, reading, consult, tarot en of healing, het zijn altijd bijzondere bijeenkomsten waar iedere deelnemer mooie contacten, readings en healings ontvangen en waar men bewijzen ontvangt dat de ongeziene wereld bestaat en dat is voor mij een mooie reden om deze te blijven aanbieden voor een fijn tarief, inclusief koffie/thee/lekkers.

Altijd bijzonder benieuwd wie er komen. Kom jij? Bijeenkomsten zijn bijzonder. Mensen die elkaar niet kennen, wel of niet eerder bij mij op reading zijn geweest, schuiven hier aan tafel, omdat hun gevoel ze inspireert te gaan. Het verloop laat zien waarom. Mensen die elkaar voor het eerst treffen, blijken dezelfde levenservaring te hebben, ieder in hun eigen fase. Hoe bijzonder is dat. Jouw gevoel, is het jouw innerstem, jouw ziel of de stem van een geliefde dierbare in spirit, die je motiveert om te gaan. De middag of avond zal het tonen, en het thema ontplooien. Zo intelligent werkt de spirituele wereld.🌻


Evenement / Agenda delen: