Agenda van het Sri Chinmoy Centrum Den Haag

Pradeep Hoogakker
Sri Chinmoy Meditatie Centrum Den Haag
Meditatiecursussen, Meditatieve Concerten
Den Haag
Zuid-Holland
Ja, max. capaciteit 45 pers.


Meditatie cursus ‘Soulfulness’ gegeven door het Sri Chinmoy Centrum in Den Haag.

Voor veel mensen is het moeilijk om meditatie een onderdeel te maken van hun dagelijks leven. Wij vinden het superleuk om onze eigen inspiratie voor meditatie te delen en mensen te helpen hun eigen meditatie routine op te zetten. Daarom geven we regelmatig gratis meditatiecursussen. Deze gratis cursus met het thema ‘soulfulness’ is bedoeld om je te helpen om dieper te mediteren. Hierdoor zal mediteren minder als een discipline voelen, en meer iets waar je dag na dag naar uitkijkt. Pradeep zal tijdens de cursus je begeleider zijn. De cursussen zijn 4 avonden met mogelijkheid tot een opvolgende (gratis) vervolgcursus.

Als je op zoek bent naar innerlijke rust en meer verdieping in je leven of naar een groep om samen mee te mediteren dan is dit misschien iets voor jou. Iedereen is welkom! De cursus is zowel geschikt voor mensen met óf zonder meditatie ervaring. De avonden zijn gratis maar het is noodzakelijk een plek te reserveren door te bellen of een berichtje te sturen naar Pradeep (06 365 66852)

Sri Chinmoy is de inspiratiebron achter de activiteiten van ons meditatiecentrum. Sri Chinmoy (1931-2007) was een spirituele leraar, filosoof, dichter, musicus, kunstenaar en sporter die in alles wat hij deed mensen probeerde te inspireren en de wereld te dienen. Twee maal per week gaf hij bijvoorbeeld meditaties voor vrede op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York. Tijdens zijn leven gaf hij meer dan 700 gratis vredesconcerten, waarbij hij verschillende instrumenten bespeelde. Hij schreef meer dan 1600 boeken, waarvan het grootste deel dichtbundels, componeerde meer dan 21.000 spirituele liederen, schilderde honderdduizenden kleurrijke kunstwerken en vogeltekeningen. In 1987 richtte hij de Sri Chinmoy Oneness-Home Peace Run op, een wereldwijde estafetteloop voor harmonie en vriendschap, die op symbolische wijze alle landen met elkaar verbindt. Sri Chinmoy zag de wereld als één grote familie, waarbinnen elk land met zijn unieke eigenschappen een bijzondere bijdrage kan leveren. Verandering begint altijd van binnenuit.

“You do not have to surrender to destiny.
The power of destiny is limited.
The power of your soul is unlimited.
Be one – and remain one –
with your soul
All the time.”

– Sri Chinmoy
Evenement / Agenda delen: