Agenda van Geluk4all, spirituele coaching en healing | Reiki Cursussen

Lisette Marianne Cooiman
Geluk4all, spirituele coaching en healing | Reiki Cursussen
Reiki Cursussen, coaching, healing, energetisch therapeut
Nieuwerkerk aan den IJssel
Zuid-Holland


- Loop de vast op je werk of in een relatie en wil je je leven weer op de rit krijgen?
- Wil je meer liefde en geluk ervaren en plezier hebben in de dingen die je doet?
- Heb je interesse in Reiki en wil je leren wat Reiki is en er ervaring mee opdoen?
- Wil je groeien in bewustwording en in je spirituele ontwikkeling?
- Heb je last van angsten, pijn, boosheid, of andere blokkades die het ervaren van liefde en geluk in de weg staan en zou je hier vanaf willen?

Dan is de coaching, Reiki behandeling en/of een Reiki Cursus misschien iets voor jou.

Iets over mezelf:
Ik vind het leuk om me te verdiepen in vragen als: ‘Wat is geluk?’ en ‘Wanneer ben je echt gelukkig?’

Als kind was ik al geïnteresseerd in psychologie en in de kracht van positief denken. Op latere leeftijd ben ik erachter gekomen, dat positief denken ook een overlevingsstrategie kan zijn. Dat je door positief te denken je emoties en verlangens weg kunt stoppen, wat je uiteindelijk niet echt gelukkig maakt.

Ondanks dat ik psychologie heel interessant vond, ben ik vooral om praktische redenen een bedrijfseconomische studie gaan volgen. Na mijn studie heb ik diverse functies uitgeoefend om het gebied van procesmanagement, marketing en accountmanagement. Als moeder van drie kinderen koos ik op een gegeven moment vooral voor functies waarbij ik er voor mijn kinderen kon zijn als dat nodig was. Het lukte me best aardig om alle ballen hoog te houden die horen bij de zorg voor een groot gezin in combinatie met werken. Ik had mezelf echter flink weggecijferd en merkte steeds vaker dat dit alles me niet echt gelukkig maakte.

Vandaar dat ik in 2016 besloot om het roer om te gooien en mijn passie te gaan volgen: het helpen van mensen in gelukkig zijn!

Ik ben toen diverse coachingsopleidingen gaan doen en heb veel boeken gelezen over spirituele onderwerpen. Een belangrijke inspiratiebron van mij is ‘Een cursus in wonderen’. Dit is een spiritueel pad dat je als zelfstudie kunt doen.

Om mijn kennis en ervaring te delen en anderen hiermee te kunnen inspireren, heb ik een boek geschreven: ‘Coach jezelf in gelukkig zijn!, Op zoek naar echte liefde en geluk’. Dit is een zelfstudie boek met veel oefeningen, waar ik bij de coaching ook gebruik van maak.

Ik hou ervan om me steeds verder te ontwikkelen en om te onderzoeken wat ‘de waarheid’ is. Een cursus in wonderen, Pleiadisch Lichtwerk, Reiki, regressietherapie en sessies bij alternatieve genezers en mediums hebben me geholpen hier meer inzicht in te krijgen.

Graag help ik jou bij je zoektocht naar echte liefde en geluk en bij je ontwikkeling naar je ware authentieke zelf. Dit doe ik vol enthousiasme, liefde, humor en met een positieve kijk op het leven.

Wil je een afspraak met me maken voor een Reiki behandeling, Reiki Cursus, of voor een vrijblijvend intakegesprek voor coaching, dan hoor ik het graag. Meer Informatie vind je op de website van Geluk4all.


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
21-04-2024
Remindyourlife, Nieuwerkerk aan den IJssel
Zuid-Holland
Evenement / Agenda delen: