Agenda van Finding Purpose

Babette Gijsen
Finding Purpose
bewustzijns coaching, healing, reading, spirituele workshops, psychotherapie, schrijven en spreken
Rotterdam
Gelderland


Als de weg lijkt vast te lopen en je weet niet hoe verder, dan kan het zo zijn dat je nieuwe input nodig hebt. Een nieuw inzicht van een ruimer bewustzijn wat je misschien nog niet kunt vinden, helende energie die maar niet vanzelf op gang komt. Soms kan een ander daar iets in betekenen.

Als je bij mij komt dan zijn er geen gebaande paden meer. Ik werk intuïtief en met geestelijke begeleiding en je vindt hier geen methoden en technieken. We maken een prachtige reis vanuit een diep contact met elkaar en dan zal je ontdekken dat je al snel je beter gaat voelen en dat je meer kan dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

We maken er een feestje van en ik daag je uit alles te zijn wat je bent en niet meer om te zien naar gestuntel met de goede zeden die ons geen goed doen en verliezen die niet waarlijk verloren zijn, slechts overgaan in iets nieuws mits je daarvoor openstaat. Je bent een stralend wezen van liefde en licht met ongekende kwaliteiten en kundes die je voor altijd mag ervaren en ontwikkelen op weg naar een gelukkig en vervullend leven.
Evenement / Agenda delen: