Agenda van Dorothe

Dorothe van Kempen
Door-inzicht
Bewustwording, sta in je kracht, jouw persoonlijke kernwaarden, de kracht van positief denken, bewust zijn onbewuste gedachten, Human design
Velp
Noord-Brabant
Leef je eigen leven!
Hoe zou het voor je zijn om ‘opnieuw’ te ontdekken wat geluk voor jou betekent? Hoe jij jouw leven leeft vanuit verbinding en onafhankelijkheid en jij daardoor weer lekker in je vel zit en dit uitstraalt naar je omgeving?

Juist nu, in een tijd waarin je gevoelens van onzekerheid en angst kunt ervaren, is het belangrijker dan ooit dat jij weer de regie over jouw leven neemt, zodat je opnieuw blij en gelukkig kunt zijn.

In de loop der eeuwen zijn we als mens steeds meer verweven geraakt met geld, werk en bezittingen. Mede daardoor zijn we ‘vergeten’ waar we echt gelukkig van worden. Waarschijnlijk heb jij inmiddels ervaren dat het kopen en hebben van bezittingen niet per se gelukkig maakt en van korte duur is, en dat terwijl we allemaal juist dat willen zijn; gelukkig!

Leef jij jouw leven en doe jij dat waar jij gelukkig van wordt?
Wanneer je jouw intuïtie niet volgt, maar wil voldoen aan wat anderen van jou verwachten zal dat zich kunnen uiten in lichamelijke en psychische klachten, zoals ziekte, vermoeidheid, gevoelens van depressie, enzovoort.

Geluk zit echt in jou maar hoe kom je daarbij?
Bekijk mijn aanbod aan cursussen en/of een op een coaching


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
01-11-2023
Velp
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: