Agenda van Develop Potential

Katrien Hendrickx en Katrin Verdurme
Develop Potential
Opleidingen en trainingen in Mingjue Gongfu Zhineng Qigong & bewustzijnstrainingen voor professionals
locaties Bost (Vlaams-Brabant) en Hove (Antwerpen) in Belgiƫ
Buitenland


HARTELIJK WELKOM BIJ DEVELOP POTENTIAL

Wij zijn Katrien Hendrickx en Katrin Verdurme, beiden Zhineng Qigong instructors getraind in Mingjue Gongfu. Deze passie willen wij graag met jou delen!

In onze opleidingen en trainingen verruimen we traditionele vorming met de ontwikkeling van (zelf)bewustzijn en (zelf)observatie. We helpen je diep verborgen talenten te ontdekken en jouw potentieel te ontwikkelen. Een verrijking voor jezelf als persoon en als professional.

Wij geven opleidingen tot instructor Mingjue Gongfu Zhineng Qigong. Je volgt deze opleiding voor eigen ontwikkeling en/of je wordt getraind om Mingjue Gongfu Zhineng Qigong high level practice (bewustzijnsniveau) door te geven. Je leeft bewuster en harmonieuzer op alle vlakken (persoonlijk, relaties, werk, ...) via Zhineng Qigong. Onze key points zijn co-teaching, in de praktijk doorvoelde theorie, een sterk ervarings- en ontwikkelingsgerichte aanpak. Onze sterkste troef is trainen vanuit het bewustzijns- en informatieniveau, hoogste niveau van Zhineng Qigong (Mingjue Gongfu). We zijn de enige school in Belgiƫ die dit niveau traint. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zijn verbonden met The World Consciousness Community China.

Wij geven bewustzijnstrainingen aan professionals (lichaamsgerichte therapeuten, coaches, leerkrachten) om via persoonlijke groei eigen potentieel te vergroten en meer impact en diepgang in werk te realiseren. Onze key points zijn jarenlange eigen ervaring en samen meer dan 60 jaar ervaring in onze eigen praktijken.




Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
16-09-2022
Tienen - Drongen - Antwerpen
Buitenland
22-09-2022
online
Online
12-03-2023
afwisselend in Hove (Antwerpen) en Bost (Tienen)
Buitenland
17-03-2023
Gallicstraat 5, B-3300 Tienen/Bost
Buitenland
26-05-2023
Gallicstraat 5, B-3300 Tienen/Bost
Buitenland
Evenement / Agenda delen: