Agenda van Centrum voor healing en meditatie te Hilversum

Eldiet de Groot
Centrum voor healing en meditatie
Ontwikkelingsgroepen, retraites, individuele therapie, relatietherapie, healing
Hilversum
Noord-Holland
Ja, max. capaciteit 20 pers.


Welkom bij het Centrum voor healing en meditatie.
Het Centrum verzorgt begeleiding bij persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Zowel individueel, in ontwikkelingsgroepen als tijdens retraites. Ook (echt)paren zijn welkom voor EFT-therapie vanuit een spiritueel perspectief.

We bieden een integratie van reguliere- en alternatieve werkvormen. Het innerlijk werk is gericht op de verruiming van bewustzijn en het openen van je hart. Het werken met (vroeg) trauma kan daar een onderdeel van zijn.

De basis van het werken is het meditatie- en energiewerk zoals dat is ontwikkeld door Bob Moore. In de groepen open je je voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. We doen onderzoek naar de werking van energie en de verschillende bewustzijnslagen (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). Daarbij maken we gebruik van meditaties, energie- oefeningen, muziek, dromen, dialoog en systemisch werk. De focus ligt op het individuele proces. Ieders inbreng is van belang voor het leerproces van allen en voeding voor de groep als geheel.

Begeleider is Eldiet de Groot, GZ psycholoog, andragoloog, healer en meditatieleraar. Het centrum bestaat ruim 30 jaar en is gevestigd op de begane grond van een voormalige kerk in Hilversum. Retraites vinden plaats in Lochem, Winterswijk en Montserrat, Spanje.

Evenement / Agenda delen: