Agenda van Cawen & Labyrinspiratie

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, energetische healing, labyrintwerk, natuurtolk, natuurtraining, coaching
Uden
Noord-Brabant
Van nature met kracht en vreugde

Soms zie je zelf niet meer hoeveel kracht en vreugde je van nature hebt. Wat heb je nodig om de schoonheid van aarde en hemel, de schoonheid van jou, weer te zien? Ga het proces aan om iets dat je hindert of blokkeert los te laten, over de drempel te stappen en vervolgens met hart en ziel je nieuwe pad vorm te geven.

/ | \

Je kunt bij Cawen & Labyrinspiratie terecht voor persoonlijke begeleiding:
Laat je dragen door spiegelingen uit de natuur of door wijsheid van het labyrint (dat is iets anders dan een doolhof). Laat je omhullen door een Melchizedek Labyrinth Healing sessie.

Je kunt bij Cawen & Labyrinspiratie terecht voor training:
Kom buiten spelen met een van de workshops, er zijn verschillende activiteiten met het labyrint en je kunt van thuis uit een van de digitale natuurtrainingen volgen.

Je kunt bij Cawen & Labyrinspiratie terecht voor inspiratie:
Graag kom ik naar je toe voor een interactieve lezing of een gastcollege over bijvoorbeeld labyrint, steencirkels of bomen. Ook ben ik beschikbaar voor begeleiding en advies bij het aanleggen van een labyrint. Neem hiervoor vrijblijvend contact met mij op. Bij onderdeel Awen vind je inspiratie in vele vormen, vanuit mijn verhalenweefster creaties.

/ | \

Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent. Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, met mijn hart en ziel open voor de spirituele kant van het leven.

Graag tot ziens bij Cawen & Labyrinspiratie!
Carin Wennink

/ | \

Cawen: https://cawen.nl/index.php
Labyrinspiratie: https://cawen.nl/index.php/labyrinspiratie


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
02-11-2023
bij jou thuis
Online
20-12-2023
De Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Noord-Brabant
22-03-2024
Langenboom (N-Br)
Noord-Brabant
Evenement / Agenda delen: