Agenda van Cawen & Labyrinspiratie

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, energetische healing, labyrintwerk, natuurtolk, natuurtraining, coaching
Uden
Noord-Brabant
Van nature met vreugde en kracht

Verbeter de kwaliteit van je leven door los te laten wat niet meer dienend is: automatisch gedrag, saboterende patronen, belemmerende angsten, verlammend verdriet. Laat toe wat je leven ondersteunt: vreugde, kracht, wijsheid, liefde. Ga het proces aan om iets dat je hindert of blokkeert achter je te laten, over de drempel te stappen en vervolgens met kracht en vreugde je nieuwe pad vorm te geven. Laat je ondersteunen door de drempelhoedster, met natuur en labyrint.

Je bent welkom voor persoonlijke begeleiding in verschillende vormen: in traditionele setting, wandelcoaching en natuurcoaching, met het labyrint of met een energetische invalshoek. Er zijn (buiten-) workshops om met anderen te ervaren en er zijn trainingen die je digitaal kunt doen, van thuis uit en in je eigen tempo. Met natuur en labyrint als je leermeesters en inspiratiebronnen.

/ | \

Neem een kijkje in de winkel, met proefmodules, werkboeken, producten, gratis downloads en hartelijke tips. Bij Awen inspiratie vind je een schatkist vol inspirerende berichtjes en artikelen. Fijn om eens rustig met een kop thee in je hand doorheen te snuffelen.

/ | \

Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent. Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, met mijn hart en ziel open voor de spirituele kant van het leven.


Tot ziens bij de drempelhoedster van Cawen & Labyrinspiratie,
Carin Wennink

/ | \


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
15-06-2024
de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Noord-Brabant
13-09-2024
Uden (N-Br)
Noord-Brabant
14-09-2024
de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Noord-Brabant
15-09-2024
de Dansherberg, St Hubert (N-Br)
Noord-Brabant
26-10-2024
de Dansherberg, St Hubert (N-Br)
Noord-Brabant
07-11-2024
de Poort, Groesbeek (Gld)
Gelderland
23-11-2024
in de buurt van Kortrijk (B)
Vlaanderen
Evenement / Agenda delen: