Agenda van Brahma Kumaris Spirituele Academie afd. Rotterdam

Programma's Brahma Kumaris Spirituele Academie Rotterdam
Brahma Kumaris Spirituele Academie
Raja Yoga Meditatie, Positief Denken cursus, Stress management, Omgaan met boosheid, Zelfrespect ontwikkelen, Teambuilding
Rotterdam
Zuid-Holland


Brahma Kumaris Spirituele Academie (BKSA)
is verbonden aan de Brahma Kumaris World Spiritual University (BKWSU).
De BKWSU is een internationale organisatie die op vele gebieden in de samenleving actief is om positieve ontwikkelingen tot stand te brengen en werkt ook samen met vele andere organisaties.
De BKWSU erkent de innerlijke spiritualiteit en goedheid van iedereen. Ongeacht de culturele, religieuze en sociale achtergrond is iedereen in staat om innerlijke kwaliteiten als vrede, liefde en daadkracht in zichzelf te herontdekken.

De Brahma Kumaris legt de nadruk op meditatie en spirituele vorming en heeft daarvoor verschillende onderwijsprogramma’s en trainingen ontwikkeld zoals de Soul Seminars die naast informatie en onderlinge uitwisseling ook ruimte bieden aan stiltemomenten en meditatie.

Naast samenwerking met derden, ondersteunt de BKSA (internationale) initiatieven van andere groeperingen, zoals o.a. The Culture of Peace Initiative (CPI), Wereld Yoga Dag, Dag van de Stilte, Just This Day, World day of Interconnectedness, International Day of Peace – projecten die vanuit hun eigen focus wereldvrede door middel van innerlijke vrede promoten.
Evenement / Agenda delen: