Agenda van Bewustincontact.nl

Ingrid Kramer
Bewustincontact.nl
Jiva's Abundance Program
Rotterdam
Zuid-Holland


Misschien herken je het wel:

Je hebt een stressvolle baan en haast geen vrije tijd.
Het leven is een strijd en je raakt jezelf als het ware kwijt.
En ook op het gebied van intimiteit is het vrije, liefdevolle, sprankelende verdwenen.
Misschien is er schaamte om je lichaam of ben je onzeker.
En die “ware” liefde heeft zich ook nog niet aangediend.
Of je zit in een vreselijk moeilijke relatie waar je geen weg in vindt, want jullie lopen iedere keer weer tegen dezelfde issues aan. Kan het dan nooit eens “gemakkelijk” gaan?
Je eigenwaarde kan wel een boost gebruiken.
Je wil je leven een positieve wending geven, maar hoe?
Zo frustrerend, je bent doodmoe!
En kijk eens aan, daar heb ik een mooi programma voor ontwikkeld. Een programma van 6 avonden, om jouw leven een positieve wending te geven. En ook al is het na 6 avonden niet klaar, je moet ergens beginnen nietwaar?! Het is in ieder geval een stevige basis die ik jou kan geven.

Even voorstellen:

Mijn naam is Ingrid Kramer en ik ben in Rotterdam geboren en getogen. Geleefd met een instelling van: “Ik wil niet zeggen als ik in mijn kissie lig : “Had ik maar”.

Dat was een mooie stelling, maar daarin stak ook gevaar. Ik ging vaak over mijn grenzen en verborg mijn onzekerheden door bravoure, ja ik was “stoer”.

Ik was jaren onderwijzeres op basisscholen en gaf extra Dans en Drama les, want daar was ik in gespecialiseerd. Ooit als hostess op Cruise schepen gewerkt en was als hoedenmaakster ook zeer creatief. Ik kon alles aan, wilde bewijzen dat ik niet dom was en wat waard door keihard te werken kon ik de wereld aan , maar ben toen onderuit gegaan.

Het ging gewoon niet meer. Ik raakte in een Burn Out. Mijn redding, want het leven vroeg om een ommekeer. De bedrijfsarts zei: “Ga leren mediteren”. En dat heb ik gedaan en ben naar India gegaan. Toen heb ik mezelf onder de loep genomen en ben vele wegen en studies aangegaan om NU hier als Tantra Coach, Kundalini Yoga Coach, Reiki Master, Energetisch Reader en Healer en Quantum Hypnose Coach voor jullie klaar te staan.

Programma:

Mijn programma bestaat uit lessen van 2 uur waarin ik jou die componenten zal aanreiken waardoor je vanuit meer rust, bewust van jouw eigenwaarde, vol liefde, lef en vitaliteit het weekend in kan gaan en daarbij voldoende stof om de twee tussen liggende weken met jezelf aan de slag te gaan. Dit vanuit gemak, vreugde en glorie.

Het programma bestaat iedere keer uit het volgende:

We beginnen de avond met een korte kennismaking en kijken naar Je “intentie” van de avond.
Waar wil jij zicht op krijgen.
Waar wil jij vanavond mee aan de slag.
Of is er een Algemene factor waar we met z’n allen mee aan de slag gaan.
Warming Up “Aarde” Oefening. (vanuit de Tantra/Kundalini Yoga)
Jiva’s Abundance (= Het leven in zijn totaliteit vanuit overvloed) oefeningen vanuit de Tantra/ Sjamanisme o.a. Sjamanic Dance en Tantra reis der zintuigen.
Trance reis vanuit Tantra/Sjamanisme en Quantum Hypnose (van actie naar stilte) Relaxatie.
Afsluiting afhankelijk van het verloop van de avond.
Ik hou hier graag een slag om de arm. Alles is energie en ik speel graag in op de energie die vraagt om aandacht, zodat iedereen weer vanuit Liefde , Rust en Vitaliteit het weekend in kan gaan.

Voor wie: Voor zowel mannen als vrouwen. Max. 20 deelnemers.

Data: 13 en 27 Oktober 2023

10 en 24 November 2023

8 en 22 December 2023

Tijd: Vrijdagavonden van 20:00-22:00 uur.

Bijdrage:

Het geeft je natuurlijk meer als je het hele programma aangaat van 6 keer, want dat wat je gewoon bent heeft tijd nodig om te transformeren.
Het is bij Staluse Pera voor mij de eerste keer, dus heb ik besloten de bijdrage te reduceren van € 289 naar €239 bij betaling in één keer.( Maar mocht je een eerste keer nog even willen proeven of het iets voor jou is, dan betaal je €40 euro die later met het abonnement wordt verrekend)

Je kan ook losse avonden reserveren, dan is de bijdrage €45 per keer. Dit kan uiterlijk tot 24 uur van tevoren via mijn mailadres of telefoneer.


Kleding advies: Kleding waarin jij je vrij kan bewegen.


Meenemen: Een bidon, een yoga mat, een dekentje voor de relax momenten, een notitie boekje en een pen.


Waar: Staluse Pera, Heemradssingel 235, 3023 CD Rotterdam.


Aanmelden via : https://bewustincontact.nl/contact/

Tot Ziens.

Ingrid Kramer


Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
26-05-2024
Gaia Center Rotterdam
Zuid-Holland
Evenement / Agenda delen: