Agenda GoudenBron

Nadjesda Jacobs
GoudenBron
Holistisch, Engelenenergie, Energetisch, Workshops, Healing, Kristallen en stenen
Rucphen
Noord-Brabant
Ik ben Nadjesda Jacobs en ben 39 jaar. Samen woon ik met mijn 2 lieve schatten, mijn dochter en mini Labradoodle hondje in het mooie Noord-Brabant te Sprundel.

En ja, in het leven is het niet altijd rozengeur en maneschijn dit heb ik zelf in mijn leven ook ervaren. Diepe dalen heb ik gekend en ook de nodige stress heb ik ervaren, dit zijn voor mij levenslessen geweest. Dit heeft mij gebracht tot waar ik nu ben, en ik ben trots op mijzelf.

Spiritualiteit is altijd al aanwezig geweest in mijn leven maar er zijn ook zeker periodes dat dit minder aanwezig is geweest door alle stress en haast van alle dag. Vanuit eigen ervaring weet ik dat het dan juist van belang is om met regelmaat middels een rust moment naar binnen te keren. Dat er meer is dan alleen deze aarde weet en voel ik diep vanbinnen. We zijn allemaal verbonden met het universum en alles is energie. Mijn zielsmissie is liefde, graag geef ik met mijn liefde een beetje hemel op aarde.

In kleuren numerologie betekent Nadjesda Jacobs, Goud. Bevoorrecht, dankbaar en verwonderd ben ik, dat ik met mijn Bron mag samenwerken als een team om zo anderen mensen te kunnen helpen en inspireren. Dit is waar GoudenBron voor staat. Het werken met de engelenenergie hoort bij mij en dit is mijn passie.

Wat wil ik voor jou?
Iedereen heeft het recht om te stralen en te schitteren en dat je mag zijn wie je echt bent diep van binnen in je hart en je ziel dat is wat ik graag voor jou zou willen. Graag wil ik jou healing, inspiratie en inzichten geven en ook gewoon even een moment van ontspanning en rust bieden.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten tijdens een healing of één van de workshops. Iedereen is welkom!

-Diverse healingen, individueel of in groepsverband.
-Engelen Workshop
-Droom Workshop
-Kristalgrid Workshop
-Maan Workshop
-Kristallen en stenen kun je bij mij bestellen.
Wanneer je wilt kan ik op jou intunen en weten welk kristal of steen passend voor jou is.

Neem eens een kijkje op www.goudenbron.com

Lieve groet,

Nadjesda
Evenement / Agenda delen: