Agenda Ethisch Paranormaal Centrum Kennemerland te Haarlem

EPC Kennemerland
EPC Kennemerland
Paranormale avonden, cursus, workshop, medium, paragnost
Haarlem
Noord-Holland


Paranormale avonden zijn bedoeld om belangstellenden in aanraking te brengen met de vele facetten van het paranormale.
Twee of drie keer per maand op maandag houden wij onze paranormale avonden in Speeltuingebouw de Papegaai, Jac. van Looystraat 29 te Haarlem.

Dit kan zijn: een lezing, een avond met een medium die de avond verzorgt met een bloemenseance, psychometrie, helderziende waarnemingen, kaarten, tekeningen, foto’s, zandlezen. Soms neemt een medium schilderwerkjes, wastekeningen of paraffinestukjes mee die thuis zijn gemaakt. Deze mag men dan met de verkregen boodschap mee naar huis nemen. De verkregen boodschap wordt voor je opgeschreven door een bestuurslid zodat je het thuis nog eens na kunt lezen. Na afloop van de avond kun je deze ophalen bij de kassa. Het bestuur en de vereniging zijn niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor de uitspraken van de spreker.

Het zijn altijd avonden met een fijne, warme sfeer die wij samen met en door alle aanwezigen mogen opbouwen en ervaren.
Stilte in de zaal bevordert de sfeer en de kwaliteit van de avonden. Het is een teken van respect, zowel voor de ander als het medium, ook te luisteren naar de boodschappen die anderen krijgen, zonder er doorheen te fluisteren. Wie naar het toilet wil tijdens de avond, wordt verzocht dit voor aanvang, tijdens de pauze of na afloop te doen.

De paranormale avonden beginnen om 20.00 uur precies en duren tot ongeveer 22.10 uur. Wie niet op tijd aanwezig kan zijn of eerder weg wil, zal gebruik moeten maken van de pauze om binnen te komen of naar huis te gaan. Wij pauzeren van ongeveer 21.00 tot 21.15 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom. Voor entree bijdrage, zie: www.epckennemerland.nl

Voor mensen die behoefte hebben om zich meer in een bepaald onderwerp te verdiepen organiseert EPC Kennemerland jaarlijks een aantal cursussen en workshops. Welke cursussen en workshops er worden gegeven hangt af van de belangstelling en natuurlijk van voldoende deelname. U leest er alles over in het programma en cursusboekje aan te vragen via info@epckennemerland.nl of kijk op www.epckennemerland.nl Het cursusjaar loopt van september t/m juni.

Op sommige maandagavonden staat er in de zaal een healing tafel. Wat houdt dit nu precies in?
Op deze tafel staan 7 lichtjes in een cirkel. Daarin staan 3 lichtjes in de vorm van een driehoek en dit vertegenwoordigt de aspecten van Vader - Zoon - Heilige Geest. Het is mogelijk in de cirkel briefjes met een naam erop en/of foto’s neer te leggen van mensen die wat extra kracht of liefde kunnen gebruiken. Aan het begin en einde van de avond sturen wij dan met elkaar tijdens de muziek de energie naar hen toe. Het is heel mooi te merken dat die mensen er baat bij hebben.
Kosmische kracht en liefde doen vaak wonderen en dan kun je alleen maar zeggen: Dank u wel.
Vergeet niet na afloop de foto’s en/of briefjes weer mee naar huis te nemen.

Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
Evenement / Agenda delen: