Agenda Center for ECOintention

Hans Andeweg
Center for ECOintention
Live en online opleidingen in Werken met Levensenergie, Intuïtieve Ontwikkeling, MSc in ECOintention, in het Nederlands en Engels, Workshopdagen.
Doorn en online
Utrecht


Alles is energie
Je kunt deze energie versterken en richting geven, dat is de basis van ECOintention. ECOintention verbetert op kleine en grote schaal de vitaliteit en gezondheid van bedrijven en natuurgebieden.
Center for ECOintention is opgericht door Hans Andeweg en Rijk Bols.

Mind Moves Matter
ECOintention verbindt moderne wetenschap met oude wijsheid tot een praktisch methode. De basisgedachte is Mind Moves Matter.

* Op 5 september 2022 start Deel I van de cursus Develop Your Intuïtion. Een online cursus Intuïtieve Ontwikkeling, in het Engels.

* Op 22 september 2022 start de ECOintention Intensive 'Learn to Work with Life Energy'. Een compacte vorm van het eerste jaar van de beroepsopleiding. 8 online modules, in het Engels.

De ECOintention-methode
• Effectief bij wereldwijde, maar ook kleinere systemen
• Al tientallen jaren beproefd
• Resonerend leiderschap
Met ECOintention kun je de levensenergie verbeteren van systemen – zoals huizen en gezinnen, bedrijven en organisaties, projecten, landbouwbedrijven en natuurgebieden. Dat kan in zowel kleinere als grote, of zelfs wereldwijde systemen. Goede energie is belangrijk voor het bereiken van flow, bijvoorbeeld in taken en zaken, relaties en samenwerking.
Juist met het oog op de uitdagingen van vandaag de dag is dat heel belangrijk.
En, het mooie is dat íedereen dit kan leren!

Intuïtie ontmoet verstand
In onze opleiding, cursussen en workshops leer je hoe je levensenergie kan waarnemen en verbeteren. En hoe je dit kan toepassen op jezelf, je huis, tuin of werk. Maar ook hoe je er anderen mee kunt helpen. In projecten, bedrijven, organisaties, landbouw- of natuurgebieden. Praktisch, volgens het principe van learning by doing. En theoretisch goed onderbouwd. Hier ontmoeten intuïtie en verstand elkaar.

* Leer werken met Levensenergie - *Develop Your Intuïtion - *Vierjarige beroepsopleiding tot ECOintention Practitioner - *Workshopdagen.
Center for ECOintention biedt verschillende cursussen, live en online, in het Nederlands en in het Engels.
Na het volgen van de vierjarige beroepsopleiding tot ECOintention Practitioner is er de mogelijkheid een Mastergraad te behalen.
Kijk voor meer informatie op onze site https://www.ecointention.com .Mijn evenementen


Datum
Evenement
Locatie
Provincie
25-04-2024
Landgoed Zonheuvel in Doorn
Utrecht
Evenement / Agenda delen: