Evenement melding aanmaken

Meld een evenement!


Je kunt als bezoeker van Spirituele-agenda.nl via dit formulier een spiritueel evenement melden, waarvan je meent dat deze niet mag ontbreken op de agenda. Voorwaarde hiervoor is dat je niet zelf de houder/organisator van het evenement bent, want in dat geval willen we je vragen zelf een account aan te maken, en na goedkeuring vanuit je account (en niet via deze meldingpagina) zelf je evenementen aan te maken.

Na ontvangst van de melding wordt het evenement beoordeeld op diens reikwijdte. De mogelijkheid om een evenement aan te melden is voornamelijk bedoeld om ervoor te zorgen dat ook (niet-geregistreerde) bezoekers van Spirituele-agenda.nl de aandacht kunnen vestigen op grootschalige, belangwekkende en bijzondere evenementen, te denken valt bijvoorbeeld aan (internationaal) georganiseerde meditaties, intentie-experimenten, petities, positief-gerichte demonstraties, druk bezochte manifestaties en festivals, en unieke eenmalige workshops of bijeenkomsten.

Spirituele-agenda.nl behandelt de ontvangen meldingen op een van de volgende wijzen:
1. het evenement wordt aangemaakt, en de houder/organisator van het evenement wordt per email op de hoogte gebracht.
2. het evenement wordt (wegens beperkte reikwijdte) niet aangemaakt, maar de houder/organisator van het evenement wordt per email benaderd met de suggestie een account aan te maken om vervolgens het evenement zelf aan te maken.
3. de melding wordt verwijderd omdat het niet voldoet aan gestelde voorwaarden.


Meldingsformulier


(Controleer eerst even of het evenement niet al bestaat via deze pagina)

Vul hier je voor- en achternaam in.
Vul hier je e-mailadres in.
Eventuele opmerkingen aan de beheerder (deze tekst wordt niet geplaatst in het evenement).


================== Evenement ===================


Geef hier de titel van het evenement op.
Datum
Het einddatum veld is optioneel, gebruik het alleen indien het evenement meerdere dagen beslaat.
Formaat: 27/10/2021
Formaat: 27/10/2021
Kies hier de provincie waar het evenement plaats vind. Indien het evenement een uitzending via de media (TV/Radio/Internet) betreft, kies Media.
Geef hier het tijdstip van het evenement op, indien bekend en relevant (bij internationale evenementen graag de nederlandse tijdzone gebruiken).
Geef hier de website van de houder van het evenement op (incl. "http://").
Geef hier het e-mailadres van de houder van het evenement op. Laat het leeg indien deze niet beschikbaar is op diens website.