Twee daagse combinatie workshop. Ontmoet je spirituele gids en geinspireerd schrijven

Medium Creatief Centrum de Witte Arend
06-04-2024
10:00
Reestdal IJhorst
Drenthe
150
workshop


Wat heeft een spirituele gids nou te maken met geïnspireerd schrijven zou je zeggen.

Een gids speelt een hele belangrijke rol tijdens het tot stand komen van geïnspireerd schrijven. Hoe dat allemaal werkt ga je ontdekken in deze combinatie workshop.

In een kleine setting van maximaal 4 personen wordt deze COMBINATIE workshop gegeven zodat iedereen maximale aandacht krijgt. Tijdens deze workshop ga je 1dag contact maken met je spirituele gids. Je krijgt die oefeningen en aanwijzingen die maken dat je verbinding gaat maken met je spirituele gids.

Deze workshop is net als alle andere workshops die worden gegeven geen prestatie gerichte workshop. Dit is een workshop waarin je in ontspannen sfeer gaat ontdekken wat het verschil is tussen eigen gedachten en de vriendelijke interventie van je spirituele gids, en tevens de Spirituele wereld.

Dag 2 ga je ervaren hoe je kan samenwerken met je gids en welke interventie met je gids wordt opgepakt door jou, zodat je boodschappen neer zet die te samen met jou, je gids en de spirituele wereld doorgang vinden in deze wereld.Praktische informatie:

Tijd: 10.00 t/m 15.00 uur

Investering 2 dagen: €150,- inclusief koffie, thee, en wat lekkers

Note: Wil je gebruik maken van een lunch tussen de middag met een eigen gemaakte soep geef dat dan aan bij de aanmelding

* De meer prijs voor een lunch tussen de middag is €12,50 per workshop dag

Evenement / Agenda delen: