Innerlijke Natuur week in Zuid-Frankrijk

Saskia Bosman en Mireille Huyghe
27-09-2022
16:00
Sainte Marie la Mer (Occitanie) en Montolieu (Zwarte Bergen), Frankrijk
Buitenland
€300
retreat
workshop


Workshop-week met Mireille Huyghe en Dr. Saskia Bosman

Beleef de zachte kracht van bijzondere natuurplekken en van dolfijnen, die jou bij je innerlijke natuur brengt. Dit gebeurt door het bezoeken en voelen van plaatsen in de natuur waar bijzondere energie is, zoals een bron die zout uit de tijd van de dinosauriërs uit de diepte van een berg naar buiten brengt en een witte berg die geregeld bezocht wordt door buitenaardse wezens in hun licht- en plasmaschepen.

We gaan, als het weer het toelaat, een volle dag met een zeilkatamaran de Middellandse Zee op om dolfijnen te ontmoeten en met een beetje geluk ook walvissen, terwijl we onderweg allerlei ander zeeleven tegenkomen. Met de dolfijnen wordt niet gezwommen, maar doordat we op een lage boot zitten kunnen ze wel heel dicht bij ons komen. Maar, om onze energie te kunnen delen met de dolfijnen, zal er wel een keer gelegenheid zijn om vanuit de boot in zee te zwemmen. We gaan in diepe, innerlijke communicatie met de natuur op zee en in de Franse Pyreneeën. Een afwisseling van wandelen, varen, mediteren, innerlijk reizen, voelen, energiewerk, klankwerk, uitwisselen en ontspannen. Je zult ervaren hoe je je met je bewustzijn in een steen, berg, boom, de zee, et cetera kan verplaatsen en zo informatie eruit kan ophalen. Je zult de helende en inspirerende werking van de natuur ervaren, zowel in de bergen als op zee, van de dolfijnen en van elkaar.

Er zal genoeg gelegenheid zijn voor ontspanning en (voor wie wil) in de zee zwemmen. En op heldere avonden gaan we onder de sterren contact maken met de kosmos via verrekijkers, meditatie en innerlijke reizen. De datum van de zeereis ligt vast (zaterdag 1 oktober), de overige dagen kiezen we per dag waar we naartoe gaan of een (halve) rustdag nemen.

Data: wo. 28 september t/m wo. 5 oktober 2022. Aankomst 27 september 16:00 uur. Vertrek naar de Zwarte Bergen (Montagne Noir) op 2 oktober 10:00 uur (3 uur rijden; dit kun je op je gemak doen en onderweg in de Pyreneeën nog van alles bekijken).

Lokatie: we verblijven van 27 september tot de ochtend van zo. 2 oktober op een camping aan de Franse Middellandse Zee kust ten oosten van de Franse Pyreneeën. Hier kun je een huisje huren of kamperen met je eigen tent, camper of caravan. Van 2 oktober t/m 6 oktober verblijven we in een gîte (vakantiehuis) in de Zwarte Bergen, in de buurt van Carcassonne.

Kosten: workshop €600 p.p.; €300 p.p. te betalen aan InspiRadiance via de ticketknop onderaan en €300 p.p. te plaatse te betalen aan Mireille. Verblijf op de camping in een huisje en nabij Carcassonne in een gîte kost rond €30 pppn afhankelijk van het soort huisje/gîte en met hoeveel mensen je dit deelt. In beide logiesgelegenheden kunnen we zelf koken als we willen. Deze bedragen zijn exclusief eten, drinken en de reis naar en terug uit Zuid-Frankrijk, de ritten die we maken voor de tochten en de boottocht.

Inschrijven: via de website. De €300 p.p. is het workshopdeel van InspiRadiance (Saskia Bosman).

Boottocht naar de dolfijnen en walvissen:

Deelnemers ouder dan 17 jaar: € 85 p.p.
Teenager (13 t/m 17 jaar)/Student: € 68 p.p.

Reizen: zelf regelen, zo nodig helpen we hierbij, ook bij carpooling zodat deelnemers samen kunnen reizen met de auto. Het zou mooi zijn als er enkele auto’s zijn voor de tochten gedurende de week. Zo nodig kan er een auto gehuurd en de kosten gedeeld worden. Als er maar genoeg chauffeurs zijn.

Maaltijden: kunnen per huisje en in de gîte samen bereid worden. Verder zijn er genoeg eetgelegenheden in de omgeving en deze zijn niet duur. Voor € 15 – € 20 heb je al een behoorlijke warme maaltijd. Supermarkten bieden zeer betaalbare maaltijdsalades en dergelijke.

Corona: vrijwel alle maatregelen zijn losgelaten. Geen QR en geen mondkapje code nodig voor de camping of de boot en ook niet meer in openbare ruimten. Als je wil vliegen wordt misschien nog een negatieve testuitslag gevraagd en aan boord een mondkapje. Maar wie weet, tegen die tijd ook niet meer. Houd het in de gaten via https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/frankrijk/reizen/reisadvies

Begeleiders:

Mireille Huyghe : co-creator van de nieuwe tijd. – Ik ben een kanaal om poorten te openen waardoor je je bewust wordt van je essentie, kwaliteiten en ziele opdracht.

Dr. Saskia Bosman, bioloog, zelfstandig onderzoeker, bewustzijnstrainer en natuurcommunicator.
Evenement / Agenda delen: