Lezing: Weg van het labyrint

Jack & Carin van de Schaapshoeve
24-03-2024
14:00
de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Noord-Brabant
€20
workshop


Labyrint? Dat is toch hetzelfde als een doolhof? Nee? Zijn dat verschillende dingen? Wat is het labyrint dan wel? En waar komt het eigenlijk vandaan?

Op een zonnige dag in 2010 tekende Carin Wennink haar eerste grote labyrint op het Noordzeestrand. Ze was er helemaal weg van! De verhalen van het labyrint maakten haar nieuwsgierig en tot op de dag van vandaag blijft ze zich in het verrassende en universele labyrint verdiepen. In deze interactieve presentatie deelt Carin haar enthousiasme over het labyrint en laat ze u graag zien welke bijzondere verhalen ermee verbonden zijn.

Deze middag neemt Carin je mee op reis door de wereld van het labyrint. Ze laat het verschil zien tussen een doolhof en een labyrint, filosofeert over het ontstaan van het labyrint, vertelt over de eeuwenoude geschiedenis ervan en toont verschillende vormen van labyrinten. Ook kun je een idee krijgen wat het labyrint voor je kan betekenen en hoe het labyrint ons allen verbindt.

Na de pauze is er gelegenheid om een wandeling in het labyrint van de Schaapshoeve te maken en/of te leren met hoe verrassend weinig instructies je een klassiek labyrint kunt tekenen.
Evenement / Agenda delen: